Facebook Pixel Ποιος είναι ρε ο Άγγελος που θα σας προλογιάσει με τέτοιο παραμύθι
| 2015-02-09 20:23:00

Ποιος είναι ρε ο Άγγελος που θα σας προλογιάσει με τέτοιο παραμύθι

Ποιος είναι ρε ο Άγγελος που θα σας προλογιάσει με τέτοιο παραμύθι

Φάγαμε τον πρόλογο του Παντελάκη, τον πρόλογο του Καλαφάτη, του Δεδεογλου και του Βουλινου, ο θεός να τους συγχωρέσει τους 3 από τους 4 ολους. Επιπλέον, φάγαμε τον πρόλογο του Μπατατούδη, του Γούμενου και τώρα του μεγιστάνα από το Ροστόφ. Αν είχε σκοπό να κάνει τον ΠΑΟΚ, μεγάλο θα τον είχε ήδη κάνει. Γράφει ο Αντ. Κλαδάς


Ξεκινάει η χρονιά και φτάνει στο «Καραϊσκάκη», εκεί κάνει διπλό «θανάτου» και είναι πρώτος και σε δυο εβδομάδες, ξεκινάνε οι μεταγραφές. Εκεί αντί να σκεφτεί, οχι παοκτσίδικα αλλά επιχειρηματικά και να βάλει καμιά 10 εκαττομύρια να πάρει το καλοκαίρι 30, αφήνει την ομάδα ως έχει. Προλογώντας μάλιστα, ότι δεν θέλει ο Άγγελος ντεμέκ πολλές μεταγραφές και σαν επιχειρηματίας, όχι σαν ΠΑΟΚτσής χάνει σήμερα πρώτα την ευκαιρία να οικονομήσει και δεύτερο να γράψει ιστορία.

 

Ποιος ρε είναι ο Άγγελος που θα σε προλογιάσει με τέτοιο παραμύθι ότι με αυτούς θα κάνει πρωταθλητισμό; Εσύ ο μεγαλομεγιστάνας που όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα έκατσες και το έφαγες. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά... Άντε καθίστε καλά και όλους αυτούς που χρόνια και χρόνια λένε τα ίδια και τα ίδια αν φύγει ο Βουλινός, τι θα γίνει αν φύγει ο Μπατατούδης, τι θα γίνει αν φύγει τώρα ο Σαββιδης, τι θα γίνει... Ένα πράγμα θα σας πω, πιστέψτε το!

 

Είναι τόσο μεγάλη η ομάδα του ΠΑΟΚ, που ποτέ δεν θα έχει την κατάντια όπως άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Τον πόλεμο που κάνουν όλοι αυτοί δημοσιογράφοι και παραγωγοί κωλοτουμπάκιδες προσπαθώντας να αποπρασανατολίζουν τον κόσμο ενώ πρόβλημα είναι αλλού. Όπως όλοι αυτοί οι πρόεδροι που ανέφερα, έτσι και αυτός θέλει τον ΠΑΟΚ δεύτερο και τρίτο. Τόσα χρόνια στα τσιμέντα τις θύρας 4 και τα χιλιόμετρα που έχω κάνει προσωπικά σκέφτομαι σαν οπαδός, συγχωρέστε με αλλά κουτόχορτο δεν τρώω. Δεν λέω να κάνουμε αγώνα να τον διώξουμε απλώς λέω, να του δώσουμε να καταλάβει αν δεν το έχει ήδη αντιληφθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο στόχος του είναι μόνο το πρωτάθλημα.

 

Για μένα εκτός από το που είναι καλός προπονητής ο Άγγελος, είναι υπάλληλος. Αν ήμουνα εγώ και μου έλεγε το παραμύθι με αυτούς ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν θα ρίσκαρα 30 εκατομμύρια. Για την ακρίβεια, θα τον έδινα μια κλωτσιά από το παράθυρο και θα έκανα κίνηση ματ, με σκόπο όμως να βάλω τον ΠΑΟΚ στα ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό θα το έκανα όχι μόνο για να οικονομήσω αλλά να γίνω ο πρόεδρος που γράφοντας ιστορία στη Βόρεια Ελλάδα θα ήμουν αυτός που θα πίνανε νερό στο όνομά μου 1 εκατομμύριο ΠΑΟΚτσήδες. Το ίδιο ισχύει και για τον Άγγελο Αναστασιάδη, αν και αυτός σκεφτόταν διαφορετικά μετά την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Τον Μάϊο θα έγραφε ιστορία και αυτός. Δεν ξέρω που είναι η αλήθεια, ένα ξέρω το αποτέλεσμα είναι ότι παίξατε και χάσατε όλοι εκεί μέσα.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πραγματικά έναν πολύ μεγάλο λαό που χωρίς τίτλους δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα και αυτό το έκανε και εχθές.

 

Καλό Πάσχα, καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους. Ο πρόεδρος πρέπει να χώσει για να πάρει και να έχει κέρδος και αυτός και εμείς. Έτσι είναι η κουφάλα η ζωή με πορδές δεν βάφονται αυγά έλεγε η συγχωρεμένη η μανούλα μου.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags