Facebook Pixel Σαν να ξυπνάει ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-09 21:58:00

Σαν να ξυπνάει ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν να ξυπνάει ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League.

ο παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό, με την Απόλλωνα να έχει την κατοχή, όμως να μη βρίσκει τους χώρους απέναντι στην πολύ καλά στημένη ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που κατάφερνε να βγαίνει συχνά στην κόντρα. Από μία αντεπίθεση ήρθε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 14’, μία δυνατή σέντρα-σουτ του Μπιτάνγκ κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Καλαμαριάς προσπάθησε να πιέσει, αλλά συνέχισε να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη. Αντίθετα, οι Βολιώτες ήταν εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν στο 44’, σε άλλη μία αντεπίθεση, ο Μπαλντοβαλίεφ βρέθηκε μόνος του, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διλμπέρης έκανε διπλή αλλαγή για τους Θεσσαλονικείς στην προσπάθειά του να αλλάξει κάτι, όμως η εικόνα παρέμεινε ίδια. Στο 68’, μάλιστα, απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν αποβλήθηκε ο Μπεριάν με δεύτερη κίτρινη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρίζος έκανε το σουτ, ή μπάλα κατέλληξε στα δίχτυα, όμως το γκολ δε μέτρησε ποτέ, λόγω επιθετικού φάουλ στον Αναστασίου, που είχε προλάβει να βάλει το πόδι του, ενώ, στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι, η ομάδα του Βόλου επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο αγωνιστικές και έφτασε τους 23 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας παρέμεινε στους 15 βαθμούς και την ένατη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags