Facebook Pixel Και ο Άγγελος τα δικά του: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»!
| 2015-03-14 00:26:00

Και ο Άγγελος τα δικά του: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»!

Και ο Άγγελος τα δικά του: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»!

«Πολύ δοκιμασία» είπε στις δηλώσεις του ο Αναστασιάδης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του είναι καλά και πως ελπίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μία νέα αρχή με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά δήλωσε στη Nova:

“Ημαστε καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά και χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα άμεσα σε αυτό το παιχνίδι για να επανέλθει η καλή ψυχολογία στην ομάδα.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα, είναι πως ο Αστέρας σας ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Ποιο το σχόλιό σας;

“Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Εμείς, έτσι το βλέπουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια καθώς ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα πειθαρχημένη και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία από την ομάδα μου. Γιατί τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια, τα πληρώσαμε πολύ ακριβά”.

Αγωνιστικά τον αντίπαλό σας, πως τον περιμένετε;

“Όπως είναι, μία ομάδα η οποία θα παίξει πίσω και με αντεπιθέσεις. Αυτό κάνει συνέχεια. Το θέμα, είναι πως εμείς θα ήμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και ελπίζω, γιατί η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλά, απλά δεν έχουμε το αποτέλεσμα. Μας δοκιμάζει ο Θεός από ότι φαίνεται. Πολύ δοκιμασία. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε μία νέα αρχή σε αυτό το παιχνίδι, ούτως ώστε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών”.

Είναι ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο…

“Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Το έχουμε πεί. Δεν νομίζω ότι αν θα παίξεις χωρίς κόσμο είναι λύση. Είναι πολύ άσχημο. Και πιστεύω ότι μας πάει πολύ πίσω και σαν χώρα, ποδοσφαιρική, σε όλη την Ευρώπη το να μην παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, όχι κάποιος που δεν φταίει. Ας ελπίσουμε το μέτρο αυτό να είναι αποδοτικό”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags