Facebook Pixel Ποιος φεύγει από ΠΑΟ, έτοιμος ο αντικαταστάτης!
| 2015-03-14 23:50:00

Ποιος φεύγει από ΠΑΟ, έτοιμος ο αντικαταστάτης!

Ποιος φεύγει από ΠΑΟ, έτοιμος ο αντικαταστάτης!

Το πήρε απόφαση και ψάχνει ήδη ομάδα για το καλοκαίρι, ενώ στο Τριφύλλι έχουν έτοιμη την λύση για τον διάδοχό του...

Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καθώς στο Τριφύλλι δεν θέλουν να κάνουν πάλι τα λάθη του περσινού καλοκαιριού, όπου ήθελαν συγκεκριμένες κινήσεις και τελικά δεν τις έκαναν. Στο Τριφύλλι ήδη τρέχουν το θέμα των ανανεώσεων, δηλαδή των Πράνιτς και Πέτριτς, ενώ προχωρούν και το θέμα του Σίλντενφελντ, ωστόσο έχουν έτοιμη και την λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Σε αυτή ήταν ο Μπαϊράμι, που έφυγε νωρίτερα, φυσικά οι δανεικοί Μπερίσα – Μπούι, ο Μέντες, αλλά και ο Μπούρμπος. Ο τελευταίος μάλιστα παρότι ήρθε φέτος στην ομάδα, δεν μπόρεσε να «κολλήσει» και να προσφέρει αυτά που μπορούσε, με αποτέλεσμα ο Αναστασίου πλέον να τον έχει μόνιμα στον πάγκο.

Ο Μπούρμπος έχει ήδη καταλάβει πως δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν και για αυτό «ψάχνεται» για το καλοκαίρι, καθώς το πέρασμά του από το Τρίφυλλι, σίγουρα αποτελεί ένα «γερό χαρτί» για την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, εκτός από τον έμπειρο μπακ, ψάχνεται και ο Παναθηναϊκός, καθώς στο Τριφύλλι εδώ και πολύ καιρό έχουν κάνει κινήσεις για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην σχετική λίστα υπάρχει το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου, αλλά και ένα όνομα... έκπληξη από την Γαλλία, το οποίο αποτελεί μυστικό και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

Τρελή φήμη για Άγγελο! Φεύγει από ΠΑΟΚ και πάει ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags