Facebook Pixel Ψάχνουν ανάταση και... "ανάσταση" στον ΠΑΟΚ!
| 2015-03-25 18:40:00

Ψάχνουν ανάταση και... "ανάσταση" στον ΠΑΟΚ!

Ψάχνουν ανάταση και... "ανάσταση" στον ΠΑΟΚ!

Οι "βαριές" εκτός έδρας ήττες, σε συνδυασμό με τις μέτριες εώς κακές εμφανίσεις τελευταία, έχουν συνθέσει ένα σκηνικό που μόνο... ευχάριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ρίχνουν βάρος σε δύο τομείς.

Ποιοι είναι αυτοί; Η ψυχολογία, αλλά και η φυσική κατάσταση. Το κλίμα μετά τα τελευταία αποτελέσματα όπως είναι φυσικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό και πρόθεση των ανθρώπων του "Δικεφάλου", είναι να "ανέβει" η ψυχολογία της ομάδας και να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές και πάλι στα πόδια τους, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσα και έξω από την ομάδα.

Στο... "κάδρο" από την άλλη είναι και η φυσική κατάσταση, με το τεχνικό επιτελείο του "Δικεφάλου" να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο τομέα. Άπαντες θεωρούν πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης και στόχος είναι να φρεσκαριστεί κάπως η ομάδα με φόντο την εκκίνηση των πλέι οφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό, ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από ολιγόμηνη διακοπή της συνεργασίας των δυο πλευρών, θα καταρτίσει το επόμενο διάστημα ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης μετά από μια σειρά εξετάσεων και μετρήσεων, στις οποίες θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ για το λόγο αυτό το "μενού" αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις...

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags