Facebook Pixel Ούτε παράρτημα του ΠΑΟΚ να ήταν…
| 2015-04-05 09:30:00

Ούτε παράρτημα του ΠΑΟΚ να ήταν…

Ούτε παράρτημα του ΠΑΟΚ να ήταν…

Όχι μόνο προσπάθησε να στείλει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ δικό του άνθρωπο ο Ιβάν Σαββίδης αλλά πρότεινε να του πληρώνει και το συμβόλαιο! Ο Σκύλος αποκαλύπτει…

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ρίξει πολύ χρήμα στον ΠΑΟΚ για να απογειώσει τον σύλλογο και όπως φαίνεται δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει και κάτι παραπάνω, ακόμα κι αν τα λεφτά αυτά δεν αφορούν αποκλειστικά την ενίσχυση της ομάδας του.

Το παρασκήνιο που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αφορά την πρόθεση του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου να πληρώσει για τη "μεταγραφή" άλλης ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να μην αφήσει κανέναν …στεναχωρημένο. Θέλετε να μιλήσουμε και με ονόματα;

Το στόρι αφορά τον Ζήση Βρύζα και το "φλερτ" που είχε προσφάτως με τη Βέροια, ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο.

Μπορεί ο ίδιος να το διέψευσε, ωστόσο το σενάριο φαίνεται πως έχει βάση, καθώς υπάρχουν και έξτρα πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που του είχε καταθέσει η Βασίλισσα.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty" το συμβόλαιο που προτάθηκε στον παλαίμαχο επιθετικό από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ήταν για ένα χρόνο, με ετήσιες αποδοχές που θα έφταναν τις 250.000 ευρώ.

Ένα σημαντικό μέρος, λοιπόν, αυτού του συμβολαίου θα το κάλυπτε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήθελε μάλλον να …αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Ζήση Βρύζα, μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΑΣΟΣ ρίχνει το συμβόλαιό του στα τάρταρα για να μείνει στον ΠΑΟΚ; Διαβάστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags