Facebook Pixel Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Έλληνας ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ!
| 2015-04-18 10:52:00

Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Έλληνας ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ!

Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Έλληνας ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ!

ΕΝΤΟΝΗ φημολογία για τον προπονητή που θα έχει στον πάγκο του ο Δικέφαλος της νέα αγωνιστική περίοδο!

Σε νέα τροχιά αναμένεται να μπει ο Δικέφαλος από τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς αποτελεί οριστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει σε άλλη τροχιά την ομάδα.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που θα ξεμπερδέψει η ΠΑΕ τα χρεή της προς το Δημόσιο, κάτι που ήταν βραχνάς για τον ΠΑΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με τον Σκύλο να κάνει μία βόλτα προς Θεσσαλονίκη μεριά και να μαθαίνει κάποια πραγματάκια που ακούγονται στην πιάτσα, για τον Δικέφαλο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ότι, δηλαδή, το μπάτζετ δεν πρόκειται να ξεφύγει την επόμενη σεζόν, ακριβώς λόγω του ότι ο Σαββίδης θα δώσει τώρα περίπου 11 εκ. ευρώ για τα χρέη!

Το μπάτζετ, λοιπόν, θα κινηθεί σε λογικά πλαίσια, κι αυτό το βλέπουμε και από τους ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν τον Δικέφαλο: Ως επί το πλείστον από την ελληνική αγορά, που δεν χρειάζονται δα και εκατομμύρια για να τους αποκτήσεις!

Πάνω σε αυτό το μοτίβο θα γίνει και η επιλογή του νέου προπονητή, που σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί συγκνετρώνει πολλές πιθανότητες αυτός να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης!

Ένας τεχνικός που έχει αποδείξει στον ΠΑΟΚ ότι ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, παιδί του συλλόγου, που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρει όλους τους Έλληνες παίκτες.

Σημείωση: Δεν λέμε ντε και σώνει ότι ο Γ.Χ. θα είναι στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Απλώς αυτή η φημολογία έχει αναπτυχθεί τελευταία στη Θεσσαλονίκη, μία προοπτική την οποία έτσι κι αλλιώς είχε αποκαλύψει σε παλιότερο ρεπορτάζ ξανά ο Σκύλος!

Αν ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά στα πλέι οφ και με δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν πρόκειται να δοθούν πολλά λεφτά για μεταγραφές, είναι πολύ πιθανό να μείνει στην άκρη του πάγκου ο Γεωργιάδης...

Η Θεσσαλονίκη έχει... βρωμίσει από τη συγκεκριμένη πληροφορία τις τελευταίες μέρες και μένει να δούμε αν το σενάριο (που δεν είναι, δα, τρελό!) θα γίνει πράξη...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags