Facebook Pixel Νικάει ο Άρης, αλλά νικάνε και οι άλλοι...
| 2015-04-19 18:28:00

Νικάει ο Άρης, αλλά νικάνε και οι άλλοι...

Νικάει ο Άρης, αλλά νικάνε και οι άλλοι...

Οι "κίτρινοι" έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν εύκολα 0-2 τη Θύελλα Φιλώτα, αλλά δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία, καθώς Πανσερραϊκός και Καβάλα πήραν επίσης τρίποντα

Ο Άρης πήρε διαδικαστικά το "διπλό", αλλά την επόμενη αγωνιστική (27η), υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου και σε περίπτωση νίκης υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ανέβει στην κορυφή του 1ου ομίλου, καθώς ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός (βρίσκεται στο +1) τίθεται αντιμέτωπος με την Καβάλα, η οποία δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της (10 νίκες-3 ισοπαλίες).

Μπήκε και "καθάρισε"!

Ο Άρης στην πρώτη του καλή φάση ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 16` ο Λιόνης από τα αριστερά, έκλεψε την μπάλα, την γύρισε στον Σουνά ο οποίος έστρωσε στον Καπνίδη για το 0-1. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους "κίτρινους" στο 33` όταν ο Σουνάς από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ν΄Λουντούλου με πλασέ νίκησε τον Στεργιάκη για το 0-2! Ως το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες του Καλαϊτζίδη να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και να προηγούνται δίκαια με 0-2.

Στο ρελαντί

Πλην του σουτ του Πόι στο 48` που πέρασε λίγο άουτ, ο Άρης έριξε στροφές, δίνοντας χώρο στη Θύελλα, ενώ οι κίτρινοι απείλησαν και πάλι στο 76` με τον Καπνίδη που δεν μπόρεσε όμως να νικήσει τον Στεργιάκη. Ο Φυσέκης στο 90` με απόκρουση κράτησε το 0-2, με τους κίτρινους στο τέλος να πανηγυρίζουν τους τρεις βαθμούς.  

Θύελλα Φιλώτα: Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46' Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61' Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78' Καραπέτρος), Μαρκόπουλος.

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73' Νάκας), Ν' Λουντούλου, Καπνίδης (83' Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86' Φερνάντες).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags