Facebook Pixel Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;
| 2015-04-24 12:34:00

Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;

Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;

Επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Με όπλο το ΄Βελοντρόμ΄, η Μαρσέιγ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες απόψε απέναντι στην μετριότατη Λοριάν. Στην κόψη του ξυραφιού τα ματς στην 33η αγωνιστική στην Β΄ Γαλλίας.

*Για 1η φορά μετά τον …Αύγουστο, η Μαρσέιγ με τις τρεις συνεχόμενες ήττες, έπεσε στην 4η θέση. Δείχνει να έχει …αδειάσει εδώ και καιρό. Σημαντική η επιστροφή του Παγέ(Μ), μέσα και οι Αγιού(Μ) – Τζα Τζε-Τζέ(Α), μόνο ο αμυντικός Μεντί εκτός. Από τρεις κακές εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει και συνολικά από 4 συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Λοριάν, ο κόουτς Ριπόλι ζήτησε την βοήθεια του κόουτς των νέων, Φρανκ Εζ, για να είναι στο πλάι του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μέχρι το τέλος. Δεν έφτανε η κακή φόρμα στην ομάδα, μαζεύτηκαν αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ο φετινός ΜVP Γκερέιρο, ο σημαντικός αμυντικός Λατόα, ο καλός σκόρερ Ζανό, ο ενθουσιώδης Λαβίν(Ε) και ο έμπειρος χαφ Κουταντέρ, όλοι εκτός. Αμφότερες περνούν ντεφορμάρισμα, όμως η Μαρσέιγ ενισχυμένη με τις επιστροφές θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την ελλειπέστατη και μέτρια Λοριάν σαν …παυσίπονο στους πολλούς πρόσφατους πονοκεφάλους της. Λογικός όσο και πιθανός άσος με σκορ 2-0! Δεν νομίζω μέχρι το μεσημέρι να στέκεται στο @1.46 της www.stoiximan.gr

 

*Πάμε και στην 33η αγωνιστική στην Β΄ Γαλλίας. Εννέα ματς σήμερα, ένα αύριο..

**Στις 7 Μαϊού εκδικάζεται η έφεση της Νιμγια την τιμωρία του υποβιβασμού της.

 

Aνζέ (3η)– Αζαξιό(16η): Δεν είναι στα καλά της η Ανζέ, θα παίξει χωρίς τον 1ο σκόρερ της Κοτζιά απόψε αλλά εκτιμώ ότι η Αζαξιό αφενός είναι μέτρια γενικώς, αφετέρου κατ΄ εμέ είναι και αδιάφορη καθώς η Νιμ ότι και να κάνει, όσες εφέσεις και να γίνουν θα είναι η 3η που θα υποβιβαστεί. Στο @1.80 της www.stoiximan.gr συζητιέται ο άσος, όχι παρακάτω.

Άρλ (19η)– Κλερμόν(13η): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, η Κλερμόν προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες αλλά και συνολικά 8 απουσίες απόψε, οι περισσότεροι λείπουν καιρό, στα χαφ οι δύο πρόσφατες με Εκομπό και Μουλέν να απουσιάζουν. Θα ρισκάρω στο @2.70 της Άρλ, μόνο λόγο κινήτρου και ίσως …αδιαφορίας της φορμαρισμένης Κλερμόν.

Λαβάλ(9η) – Γκαζελέκ(2η): Και οι δύο με κίνητρο, για δύο αποτελέσματα η κυνική Γκαζελέκ η οποία όμως εκτός αποδυναμώνεται. Το παλεύει η Λαβάλ για την έκπληξη με όπλο την έδρα της. Τελευταίο σημείο το διπλό.

Μπρέστ(4η) – Βαλενσιέν(15η): Παρ ότι έχει μείνει 5 ματς χωρίς νίκη, η Μπρέστ παραμένει στο κόλπο της ανόδου, πρόβλημα στο γκολ. Από την άλλη τρομερό αήττητο (5 ματς) εκτός έδρας για την Βαλενσιέν ενώ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ στα 7 τελευταία ματς. Την δεδομένη στιγμή η απόδοση του άσου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Πολύ πιθανό το Under στο @1.55 στην www.stoiximan.gr.

Νανσί(8η) – Τρουά(1η): Με 3-4 απουσίες ταξίδεψε η πρωτοπόρος και σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Τρουά στο ΄Μαρσέλ Πικιό΄. Προέρχεται από 4/4 σερί νικών χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Νανσί ελπίζει ακόμα σε άνοδο, δυνατή στην έδρα της, ο αμυντικός Σετού προέβλεψε νίκη με …3-0! Σημαντική η επιστροφή του σκόρερ Χατζί, ξανά εκτός οι Κουφό(Α) – Καραμπουέ(Μ). Το κίνητρο είναι αποκλειστικά με την Νανσί, όμως η Τρουά δείχνει ότι δεν …χαμπαριάζει. Συσπείρωση διακρίνω στην γηπεδούχο η οποία ήταν και άτυχη στα πρόσφατα, εποχιακός ο άσος στο @2.17 στην www.stoiximan.gr, βλέπω τελικά να πανηγυρίζει ο καλός κόουτς Κορέα.

Nιμ(11η) – Κρετέιγ(14η): Αδιάφορο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που η άμυνα δεν είναι το προσόν τους. Ίσως η Νιμ για λόγους εγωισμού να το θέλει παραπάνω, περιμένοντας και την έφεση της 7η Μαίου. Ψιλιασμένες οι αποδόσεις σε G/G και Over, τίποτα!

Σατορού(20η) – Οσέρ(7η): Έξι συνεχόμενες ήττες για την Σατορού η οποία αποχαιρετά σιγά – σιγά την κατηγορία. Παραμένει στο κυνήγι της 3αδας η Οσέρ όμως μου δείχνει ότι δεν …μπορεί. Αστεία αμυντική συμπεριφορά με την Τουρ και ήττα 2-3. Προτιμώ το G/G (@1.95) από το διπλό που θα ΄φορεθεί΄.

Σοσό(6η) – Χάβρη(10η): Από μεγάλη ΄σφαλιάρα΄ προέρχεται η Σοσό, παραμένει βαθμολογικά στο κυνήγι της ανόδου, προσωπικά δεν νομίζω να τα καταφέρει. Καλή ομάδα η Χάβρη, παίζει χωρίς άγχος, επιστρέφει ο σκόρερ Λε Μπιάν. Η Σοσό έχει το υψηλό κίνητρο στο ζευγάρι, στο ΄Μπονάλ΄ είναι ανταγωνιστική όμως η Χάβρη μου αρέσει σαν ομάδα και επειδή εκτιμώ ότι η Σοσό δεν θα ανέβει, απόψε δεν θα ασχοληθώ μαζί της. Μακάρι να κερδίσουν.

Τουρ(18η) – Νιόρ(12η): Σταθερά καλή η Τουρ το τελευταίο δίμηνο, πολύ καλή στο 3-2 στην Οσέρ, επιθετικά δημιουργεί πολλές φάσεις. Τιμωρημένος ο φορμαρισμένος Κέτκε(4 γκ/5 τελ. ματς). Δεν λέει να χάσει η Νιόρ, έφτασε τα 10 ματς χωρίς ήττα, χωρίς κανένα στόχο πλέον. Παρά την απουσία του Κέτκε, η Τουρ είναι αυτή που θέλει το ματς απέναντι στην τρομερή Νιόρ το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, η νίκη δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τους γηπεδούχους, εκτιμώ ότι και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Προτιμώ το Over.

 

Δυάδα

Νανσί – Τρουά 1 @2.17 www.stoiximan.gr

Τούρ – Νιόρ Over @2.02 www.stoiximan.gr

 

Τριάδα

Μαρσέιγ – Σοσό 1 @1.46 www.stoiximan.gr

Άρλ – Κλερμόν 1 @2.70 www.stoiximan.gr

Σατορού – Οσέρ G/G @1.95 www.stoiximan.gr

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags