Facebook Pixel Παρών και πάλι ο υιός Σαββίδης
| 2015-04-24 22:52:00

Παρών και πάλι ο υιός Σαββίδης

Παρών και πάλι ο υιός Σαββίδης

Το παρών και στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Ν.Μεσημβρία έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ ο Γεωργιάδης είδε άπαντες, πλην Σαλπιγγίδη, να προπονούνται κανονικά

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (24.04) στην Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του Δικεφάλου, παρουσία του Γιώργου Σαββίδη.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση με συναρμογές το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Ελληνα τεχνικό να εξηγεί στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον αντίπαλό τους.

Το θετικό για τον Γεωργιάδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης , ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει και τους τιμωρημένους Ράζβαν Ρατς , Μιγκέλ Βίτορ , Δημήτρη Παπαδόπουλο . Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (26.04) ολοκληρώνεται το Σάββατο (25.04) με προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Νωρίτερα, στις 17:30, στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Εργκούς Κάτσε για το Best Goal της αγωνιστικής."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags