Facebook Pixel "Tέρμα η υπεροψία"
| 2015-04-28 17:02:00

"Tέρμα η υπεροψία"

"Tέρμα η υπεροψία"

Στη χθεσινή προπόνηση και την επομένη της ήττας από τον Ηρακλή ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν είπε κουβέντα στους παίκτες του για τα κακώς κείμενα της ομάδας στο Καυτανζόγλειο

Εν μέρει είχε φροντίσει γι' αυτό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής θέλοντας να περάσει αμέσως στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα της ήττας, τους τόνισε πως αυτό το 2-1 και έτσι όπως ήρθε μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα.

"Αυτή η ήττα ήρθε γιατί δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό. Πανικοβληθήκαμε όταν έγινε το 2-1 και ήρθε μία ήττα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Πρέπει να μας κάνει καλό όμως αυτό το αποτέλεσμα. Να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Να μας κάνει να συνέλθουμε και να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε υπερόπτες. Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν μας χαρίζεται τίποτα και το βλέπετε. Ολοι θα θέλουν να μας κερδίσουν και θα μπαίνουν στο γήπεδο για να το κάνουν. Έχουμε άλλα 9 ματς μπροστά μας, πάμε να τα κερδίσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει", είπε ο Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του το βράδυ της Κυριακής κλείνοντας εκεί την ήττα από τον Ηρακλή.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags