Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2015-05-14 13:30:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Οι ημιτελικοί του Europa League είναι τα ματς που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι.

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό πρόγραμμα.

149. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Έστω και δύσκολα, η Ελσίνκι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Βάασα. Παρότι είναι πρωτοπόρος, δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Δεν έχει ήττα σε 19 αγώνες ως γηπεδούχος κόντρα στους νησιώτες. Τραυματίες οι Τζάλο (επ. 3/0), Μπάα (αμ. 5/0) και Άλχο (επ. 0/0). Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η Μάριεχαμν νίκησε 2-1 την Κότκα και παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες). Αμφίβολος ο Βίρτανεν (αμ. 3/1). Πιθανή η επιστροφή των Οργκίλ (επ. 5/2), Φρίμπεργκ (αμ. 3/0)

150. ΙΛΒ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η νεοφώτιστη Ιλβ, που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Βάασα. Όμως, στον κακό αγωνιστικό χώρο του Τάμελα δεν έχει πετύχει γκολ, αλλά ούτε νίκη με αντίπαλο τη Χέλσινγκφορς. Τραυματίας ο Άχο (αμ. 3/0). Με καλή ψυχολογία θα παραταχθεί και η Χέλσινγκφορς, που επίσης σημείωσε την πρώτη της νίκη. Μάλιστα, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού κατέβαλε την αντίσταση της Ίντερ Τούρκου με 2-1. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη αμυντικά, αλλά χωρίς δυνατότητα να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας.

151. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΒΑΑΣΑ

«Φύλλο και φτερό» έκανε η Σεϊναγιόεν την Κουόπιο, την οποία συνέτριψε με σκορ 5-0. Επέστρεψε στις επιτυχίες και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τραυματίες οι Ματρόνε (μ. 1/0) και Σαραγιάρβι (μ. 0/0). Πιθανή η επιστροφή του Άτατζιτς (επ. 4/1). Χειρότερο ξεκίνημα δεν φανταζόταν κανείς στις τάξεις της Βάασα, που μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 1-0 από την Ελσίνκι. Φέτος μετρά δύο ήττες στους ομίλους του Λιγκ Καπ από τη Σεϊναγιόεν με συνολικό σκορ 5-0. Τραυματίες παραμένουν οι Μόρισεϊ (επ. 0/0) και Βουτιλάινεν (επ. 2/0).

152. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Τελικός Κυπέλλου Δανίας! Για την Βεστσάελαντ είναι το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της. Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή, αλλά από τη στιγμή που έφτασε μέχρι το τέρμα του δρόμου, θα τα δώσει όλα για την κούπα. Προ τριών ημερών ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα. Πλήρης. Για την Κοπεγχάγη, από την άλλη, η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι αυτοσκοπός, αφού επί της ουσίας έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Είναι το φαβορί, ενώ φέτος με τη συγκεκριμένη αντίπαλο έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Κορνέλιους (ε), Τουτού (ε), Αβάνκουα (ε), Καντρί (μ) και Σταντσγκάαρντ (α).

153. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Το Μαυροβούνιο μπαίνει στην «Elite Round» του Euro U-19 με στόχο την πρόκριση στα τελικά. Μέτρησε 3 νίκες απέναντι σε Γεωργία (2-0), Ρουμανία (1-0) και Κύπρο (6-3) στον προηγούμενο γύρο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 11ου ομίλου. Εκτός αποστολής ο μέσος Κότορατς. Από την άλλη, η Πολωνία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 10ου ομίλου, πίσω από Ολλανδία (1-2) και μπροστά από Μολδαβία (4-1) και Ανδόρα (3-0). Αρκετές προσθήκες της τελευταίας στιγμής από τον Ράφαλ Γιάνας.

154. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Η Ουκρανία μπαίνει στην «Elite Round» του Euro U-19 ως πρώτη του 8ου προκριματικού ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Σουηδία. Ήρθε ισόπαλη 2-2 με τους Σκανδιναβούς, ενώ συνέτριψε Βουλγαρία (5-1) και Ισραήλ (5-0). Πλήρης αποστολή με στόχο την πρωτιά. Η οικοδέσποινα του ομίλου, Βοσνία πέρασε ως δεύτερη στον 12ο όμιλο, πίσω από τη Γαλλία (0-0) και μπροστά από ΠΓΔΜ (1-1) και Λιχτενστάιν (5-0). Σοβαρές οι απουσίες των αμυντικών Μέμιγια και Μιχογέβιτς, που είναι τιμωρημένοι.

155. ΓΙΑΡΟ - ΛΑΧΤΙ

Μόλις μια νίκη σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μετράει η Γιάρο, που εμφανίζεται φέτος αρκετά αποδυναμωμένη. Σε έξι αγωνιστικές έχει ήδη τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Αμφίβολος ο Κάρλσον (επ. 2/0). Με καλή ψυχολογία θα παραταχθεί η Λάχτι, μετά τη σούπερ εμφάνιση και νίκη 1-0 με τη Σεϊναγιόεν, που ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να παίξει πιο αμυντικά. Νοκ άουτ εκτός απροόπτου ο Καρκαΐνεν (αμ. 3/0).

156. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΤΚΑ

Άμεσα επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ Τούρκου, που επικράτησε 2-0 της Γιάρο και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή. Διαθέτει την ποιοτικότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, όμως, εξακολουθεί να έχει σημαντικές απουσίες. Τραυματίες, παραμένουν οι Λεχτοβάαρα (τ. 3/0), Καούπι (μ. 1/1) και Ντα Κόστα (μ. 3/0). Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, η Κότκα ήταν ανταγωνιστική, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα 2-1 από τη Μάριεχαμν. Αμφίβολοι οι βασικοί Καϊβονούρμι (επ. 6/1), Μάλβανι (μ. 6/0) και ΜακΦολ (μ. 6/0).

157. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Το κάκιστο ξεκίνημα με τις τρεις ήττες, που προκάλεσε απογοήτευση, αποτελεί παρελθόν για τη Ροβανιέμι, που έχει «πάρει τα πάνω της» έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Καλή παράδοση κόντρα στην Κουόπιο, από την οποία δεν έχει χάσει στο γήπεδό της στα τελευταία επτά ματς. Τραυματίες παραμένουν οι Τσεσίνκσι (τ. 1/0) και Ενγκάμπε-Ενγκάμπε (επ. 0/0). Επιχείρηση-ανασύνταξη στην Κουόπιο, που θέλει να αφήσει πίσω την εκτός έδρας συντριβή με 5-0 από τη Σεϊναγιόεν. Είναι ομάδα χωρίς μεγάλες επιθετικές αρετές. Πιθανή η επιστροφή του Τσιμπουίκε (επ. 2/0).

158. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ένα βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή χρειάζεται πλέον η Ακισάρ, μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Γκεντσλέρμπιρλιγκι. Ίσως και να μην χρειαστεί ούτε αυτός στο τέλος. Τραυματίας ο Αρσλάν (α), τιμωρημένος ο Κουστόντιο (μ), εκτός ομάδας ο Γκέκας (ε). Βράζουν με τη διαιτησία στις τάξεις της Μπεσίκτας για το 1-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκαζιαντέπ. Για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης έκαναν λόγο οι διοικούντες. Μονόδρομος πλέον η νίκη, αφού μετά και τη νίκη της Γαλατά την Τρίτη, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Τραυματίες οι Ζενγκίν (τ), Καβλάκ (μ), τιμωρημένος ο Σαχάν (ε).

159. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Την ευκαιρία να «καθαρίσει» με την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου έχασε το Σάββατο η Γουίκομ, που προηγήθηκε 3-0 στην έδρα της Πλίμουθ, αλλά κέρδισε τελικά με 3-2. Παραμένει, ασφαλώς, το φαβορί, αφού της αρκεί μια ισοπαλία. Χωρίς σημαντικά προβλήματα. Η Πλίμουθ πλήρωσε στο πρώτο παιχνίδι τα πολλά κενά στην άμυνα, αλλά τουλάχιστον «μάζεψε» το μέγεθος της ήττας και διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στον τελικό. Έχει δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο κι ό,τι βγει. Αμφίβολος ο μέσος Γουντς.

160. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Σάουθεντ πήρε αυτό που ήθελε στον εκτός έδρας ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου, αφού το 1-1 της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Πλέον, όλα θα παιχτούν στο Έσεξ, όπου μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Απίθανη η συμμετοχή του μέσου Τίμλιν. Η Στίβενεϊτζ προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0. Πλέον, με την ισοπαλία δεν έχει το πάνω χέρι, αφού χρειάζεται να πάει να κερδίσει σε μια δύσκολη έδρα, όπου είχε χάσει 2-0 στην κανονική περίοδο. Χωρίς προβλήματα.

400. ΝΤΝΙΕΠΡ - ΝΑΠΟΛΙ (με 0% γκανιότα σε Stoiximan και Championsbet)

Η Ντνιέπρ μετά το 1-1, το οποίο απέσπασε στη Νάπολι στον α’ ημιτελικό, βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας της. Το δέλεαρ της συμμετοχής για πρώτη φορά σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό, ταυτόχρονα ωστόσο, δημιουργεί και μεγάλο άγχος. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε (0-2), εντός έδρας, από την Ζόρια Λούχανς έχοντας βέβαια το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Νάπολι. Καλή εντός έδρας, ισχυρή αμυντικά, την εξυπηρετεί και η «λευκή» ισοπαλία, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο. Δεν θα την ενισχύσουν οι τραυματίες Σακόγ, Ζοζούλια. Η Νάπολι μάλλον άξιζε να έχει πάρει τη νίκη στο α’ ματς, δεν τα κατάφερε όμως και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ανώτερη και πιο έμπειρη, μπορεί να φτάσει στην πρόκριση, θέλει άλλωστε το τρόπαιο για να σώσει τη χρονιά, όμως, είναι εξαιρετικά ασταθής. Έμεινε στο 2-2, εκτός έδρας, με την Πάρμα για το πρωτάθλημα. Τραυματίες οι Μιτσού, Ζούνιγκα, Ντε Γκούζμαν.

401. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ (με 0% γκανιότα σε Stoiximan και Championsbet)

Η Φιορεντίνα απογοήτευσε στο α’ παιχνίδι και μετά το 3-0 στην Ανδαλουσία μάλλον δεν έχει και πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα. Μόνο μια ομάδα, άλλωστε, κατάφερε να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων σε νοκ άουτ αναμετρήσεις στην διοργάνωση. Ο λόγος για τη Βαλένθια που είχε ηττηθεί με 3-0 εκτός, αλλά νίκησε με 5-0 εντός τη Βασιλεία, πέρσι στα προημιτελικά. Θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου και μπορεί να την πάρει γιατί αγωνίζεται στην έδρα της και είναι βελτιωμένη. Στο πρωτάθλημα νίκησε (2-3), εκτός έδρας, την Έμπολι. Στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά και στα 7 από τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, είτε έχει πετύχει, είτε έχει φάει 3 γκολ! Τραυματίες οι Ρόσι, Λετζερίνι, Μπαμπακάρ. Η Σεβίλλη έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει στην έδρα της και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό. Ίσως κάνει οικονομία δυνάμεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διακινδυνεύσει την ανατροπή ή δεν θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και στη Φλωρεντία. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1, εκτός έδρας, με την Θέλτα. Θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Μπέτο και Παρέχα.

161. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΑΤΛΑΣ

Η Γουδαλαχάρα ηττήθηκε (2-3), εντός έδρας, από την Μονάρκας Μορέλια. Έμεινε για 5ο σερί παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς νίκη. Τα ντέρμπι της ίδιας πόλης έχουν πάντα κινδύνους και η ομάδα του Μανουέλ Ντε Λα Τόρε δείχνει ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δέχεται εύκολα γκολ, οι Μπρισουέλα (ε), Περέιρα (α) είναι τραυματίες. Η Άτλας ηττήθηκε (1-2), εντός έδρας, από την Κλαμπ Αμέρικα. Έχασε μετά από 5 σερί ματς στο πρωτάθλημα (3-2-0). Πάνω από 60 χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο τίτλο της και δεν ήθελε να αρχίσει με «κλάσικο» τα πλέι οφ. Η ομάδα του Τόμας Μπόι, όμως, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και ελπίζει ότι θα φτιάξει την άμυνά της άμεσα. Δεν έχει απουσίες.

162. ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Η Κερετάρο νίκησε (1-0), εντός έδρας, την Τζαγκουάρες. Μετράει δύο σερί νίκες, καθώς με τον Μανουέλ Βούσετιτς στον πάγκο της μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί. Μπήκε στα πλέι οφ, ο Ροναλντίνιο έπαιξε ξανά μπάλα, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Δε φοβάται, πάντως, τη Βερακρούζ, αφού η φόρμα της είναι εξαιρετική και ο τεχνικός πολύπειρος δεν έχει απουσίες. Η Βερακρούζ ηττήθηκε (1-2), εντός έδρας, από την Πατσούκα. Έχασε την πρωτιά και πλέον πρέπει ν’ αντιμετωπίσει την κακή φόρμα της και την απειρία της. Η ομάδα του Κάρλος Ρεϊνόσο έκανε την υπέρβαση με τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία έξι. Ο Αντράντε (μ) είναι τραυματίας.

163. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η Πατσούκα επικράτησε (1-2), εκτός έδρας, της Βερακρούζ. Ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα περάσει στα πλέι οφ κι έγιναν ένα σωρό αποτελέσματα που την έστειλαν εκεί! Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει καλή παράδοση στα πλέι οφ με την Κλαμπ Αμέρικα (τρεις διπλές αναμετρήσεις) και δεν έχει χάσει ποτέ! Η Κλαμπ Αμέρικα νίκησε (1-2), εκτός έδρας, την Άτλας. Η αστάθεια είναι το πρόβλημά της, αλλά τουλάχιστον έκανε το πρώτο βήμα για τον στόχο της. Η ομάδα του Γκουστάβο Ματόσας έχει αμυντικά προβλήματα, ωστόσο σκοράρει το τελευταίο διάστημα και παίρνει αποτελέσματα. Οι Σαμπουέσα (μ), Σαμούδιο (α) είναι τραυματίες.

164. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Η Σάντος Λαγκούνα έμεινε στο 2-2, εντός έδρας, με την Πουέμπλα. Έχει τώρα μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την υπέρβασή της. Παίζει με την πρωτοπόρο, αλλά η αντίπαλος έχει στο μυαλό της το Λιμπερταδόρες και αναμένεται να παίξει με ρεζέρβες. Τέσσερις φορές έχουν κοντραριστεί (2-2 οι προκρίσεις) σε πλέι οφ, ο Αλανίς (α) είναι τραυματίας. Η Τίγκρες πήρε ισοπαλία (0-0), εκτός έδρας, από την Τολούκα. Το Λιμπερταδόρες είναι προτεραιότητα για την Τίγκρες, με απόφαση προέδρου. Ο Ρικάρντο Φερέτι έχει, πάντως, εξαιρετικό ρόστερ κι ακόμα και οι ρεζέρβες που χρησιμοποιεί παίζουν πολύ ωραία μπάλα. Το πλεονέκτημα έδρας θα είναι το όπλο της, οι Ζουνίνιο (α), Τορες (μ) παραμένουν τραυματίες.

165. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Η Ντεπορτίβο Καπιάτα κατάφερε έστω και στο τέλος να πάρει την ισοπαλία (2-2), εκτός έδρας, από την Σπορτίβο Σαν Λορέντζο. Έχει μία νίκη στα 12 τελευταία ματς. Goal οι πέντε πιο πρόσφατοι αγώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν με over. Τραγική εντός με μία νίκη σε εννέα ματς. Η Σέρο Πορτένιο νίκησε (3-2), εντός έδρας, τη Νασιονάλ Ασουνθιόν και διατηρήθηκε στην κορυφή. Αήττητη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές, καταγράφει δέκα νίκες στο ενεργητικό της. Πολύ δυνατή και εκτός με επτά νίκες σε εννέα ματς. Τέσσερα goal στα πέντε τελευταία. Τιμωρημένος ο Φάμπρο (μέσος, 14/4).

166. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει στο α’ ματς με την Μοντεβίδεο Γουόντερερς αυτό που ήθελε (1-1) και πλέον έχει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ντιέγκο Κόκα εξετάζει πλάνα που θα βοηθήσουν την ομάδα του να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Απουσίες δεν έχει και οι βασικοί ξεκουράστηκαν στο εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα. Η Μοντεβίδεο Γουόντερερς είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-1 στο α’ παιχνίδι στην έδρα της. Η ομάδα του Αλφρέντο Αρίας πρέπει να πάει στην Αργεντινή για να σκοράρει, αλλά η ομάδα του έχει πρόβλημα με κλειστές άμυνες. Ο Άλεξ Σίλβα (α) είναι τραυματίας, ο Λίμα (α) αμφίβολος, ο Βέργκες (μ) αποθεραπεύτηκε.

167. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΑΡΙΚΑ

Η Ουνιόν Λα Καλέρα βρέθηκε να χάνει από την Αρίκα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ισοφάρισε (1-1) στο φινάλε και πλέον έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν ως το τέλος, δήλωσε ο προπονητής Περέιρα. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Τσαφέρ (16/0). Η Αρίκα αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στην Ουνιόν Λα Καλέρα. Δεν μπόρεσε ν’ αυξήσει το προβάδισμά της και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις. Απογοητευμένος ο προπονητής Βεργκάρα, υποστήριξε ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Μπάριος (26/1).

168. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Η Μπόκα Τζούνιορς έχασε (1-0) από την Ρίβερ Πλέιτ μ’ ένα πέναλτι στο… παρά οκτώ (82ο λεπτό). Ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ιντεπεντιέντε για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς. Δεν έχουν αναφερθεί νέα αγωνιστικά προβλήματα. Πριν από δέκα μέρες είχε υποδεχτεί για το πρωτάθλημα την «αιώνια αντίπαλό» της επικρατώντας με 2-0. Η Ρίβερ Πλέιτ δεν έκανε πολλά περισσότερο από την Μπόκα, αλλά ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά, της έδωσε τη νίκη και έχει ένα ισχνό προβάδισμα. Για το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς απέναντι στην Ρασίνγκ Κλουμπ, που επίσης ξεκούρασε παίκτες και έμεινε στο 0-0, εντός έδρας. Πλήγμα η απουσία του επιθετικού Γκουτιέρεζ (6/2).

169. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΕΜΕΛΕΚ

Η Ατλέτικο Νασιονάλ έχασε (2-0) στο α’ ματς στον Ισημερινό από την Έμελεκ και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει όσον αφορά την πρόκριση. Η ομάδα του Χουάν Οσόριο είναι ασταθής, αλλά εξασφάλισε τα πλέι οφ του τίτλου και τώρα ρίχνει το βάρος στο Λιμπερταδόρες. Έχει, όμως, πρόβλημα στο γκολ και αρκετή κούραση, παρότι δεν έχει απουσίες. Η Έμελεκ θέλει πάση θυσία να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από το α’ παιχνίδι. Το πρωτάθλημα πέρασε πλέον σε δεύτερη μοίρα. Πάει στην Κολομβία με στόχο να κλείσει την άμυνά της, αφού η Νασιονάλ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο Ομάρ Ντε Φελίπε δεν έχει απουσίες.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags