Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός γελοιοποίησε τα play off!
| 2015-05-20 23:01:00

Ο Παναθηναϊκός γελοιοποίησε τα play off!

Ο Παναθηναϊκός γελοιοποίησε τα play off!

Σε διπλό της προπόνησης να έπαιζαν οι παίκτες του Αστέρα για το ποιος θα πληρώσει τα σουβλάκια , θα ήταν πιο συγκεντρωμένοι. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας...

Είμαστε στην πιο περίεργη εποχή για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μετά την πειθαρχική επιτροπή της σούπερ ληγκ που απάλλαξε τη Βέροια και γελοιοποίησε κάθε έννοια δικαιοσύνης, ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να ξεβρακώσει τα play-off. Αυτό το μίνι τουρνουά… κορυφής με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων μετά τον Ολυμπιακό. Την κρεμ ντε λα κρεμ του πρωταθλήματος.

Τι είδαμε στην πρεμιέρα των play-off που έγινε στο γήπεδο των Αρκάδων, έτσι τους λένε τους… Αργεντινούς, που είναι οι περισσότεροι στον Αστέρα Τρίπολης. Στο άνετο, στο πολύ χαλαρό ο Παναθηναϊκός έριξε μια τεσσάρα σε μια ομάδα που περισσότερο έμοιαζε με καφενείο.

Κρίμα. Κρίμα για την καλύτερη επαρχιακή ομάδα να δίνει την εντύπωση ότι έκανε αγγαρεία. Οι παίκτες του Αστέρα σε διπλό της προπόνησης να έπαιζαν για το ποιος θα πληρώσει τα σουβλάκια , θα ήταν πιο κεφάτοι, πιο συγκεντρωμένοι .

Τέλος πάντων δεν θα παρουσίαζαν την εικόνα συνταξιούχων, που τους μάζεψαν από μπουρδελότσαρκα , από μπαρμπουτιέρα, κάτι τέτοιο.

Ο ΣΙΣΕ ΘΕΛΕΙ και ο Παναθηναϊκός θέλει, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags