Facebook Pixel Έβγαλαν μεταγραφική είδηση οι Αγγελόπουλοι!
| 2015-06-14 23:15:00

Έβγαλαν μεταγραφική είδηση οι Αγγελόπουλοι!

Έβγαλαν μεταγραφική είδηση οι Αγγελόπουλοι!

Πάνω στα τρελά πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού αποκάλυψαν -με πράξη και με λόγια- την πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν! 

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ώρες πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φαίνεται ότι ήδη σκέφτονται το πλάνο για την επόμενη σεζόν, στην οποία θέλουν να κατακτήσουν και την ευρωπαϊκή κούπα.

Οι Πειραιώτες έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και όλοι ξέρουν πως με λίγες, αλλά ποιοτικές προσθήκες, μπορεί να ανέβουν επίπεδο και να κοιτάξουν στα μάτια τις υπόλοιπες δυνατές ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να διατηρήσουν τον φετινό κόρμο και να μη χάσουν και τα βασικά "κλειδιά" της φετινής ομάδας.

Το μεγάλο ερώτημα, λοιπόν, αφορά το μέλλον του Κώστα Σλούκα, για τον οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξαν ρεπορτάζ σε όλη την Ευρώπη σχετικά με πιθανή μεταγραφή του είτε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είτε σε κάποια από τις καλές ομάδες της Τουρκίας.

Ο Έλληνας άσος θέλει να μείνει στο Λιμάνι, ωστόσο θέλει να πάρει και ένα βαρβάτο συμβόλαιο, με την απόσταση στο οικονομικό να είναι μεγάλη σε σύγκριση με αυτά που δίνουν οι Πειραιώτες.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι πάντως, δεν είναι πρόθυμοι να χάσουν τον Σλούκα έτσι εύκολα, καθώς θεωρούν πως αυτός μπορεί να γίνει ο διάδοχος του Βασίλη Σπανούλη. Γι΄ αυτό, λοιπόν, αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού, έκαναν μία κίνηση που δείχνει πάρα πολλά.

Τα αφεντικά του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους παίκτες και έσπευσαν να αγκαλιάσουν πρώτο απ΄ όλους τον Σλούκα, ενώ γύρισαν την ίδια στιγμή προς τις κάμερες για να υπάρξει σχετικό πλάνο και φωτογραφίες.

Μάλιστα, το ...μήνυμα της συγκεκριμένης κίνησης επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με δηλώσεις τους στον OTE TV λίγα λεπτά μετά, όταν σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του διεθνούς γκαρντ, απάντησαν: "Όσο για τον Σλούκα, βγήκαμε μαζί αγκαλιά. Θα κάνουμε συνάντηση με τον κόουτς και θα τα συζητήσουμε όλα"... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags