Facebook Pixel O K. Mιαούλης αποθεώνει τον Τζιμπούρ!
| 2015-06-19 08:45:00

O K. Mιαούλης αποθεώνει τον Τζιμπούρ!

O K. Mιαούλης αποθεώνει τον Τζιμπούρ!

Ο «τρομοκράτης» επιστρέφει, για να τελειώσει μια… δουλειά!

Σ’ ένα πρόσφατο κομμάτι, που έγραφα σχετικά με την πιθανότητα να έρθει ο Σκόκο στην Ελλάδα και πως ο Αργεντινός, αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης έγραφα στις πρώτες γραμμές του κομματιού, για μια απορία που μου έχει μείνει και αφορά την συνύπαρξη της τριπλέτας, Τζεμπούρ-Μπλάνκο-Σκόκο. Αισθάνομαι πως αυτοί οι τρεις κάτω από υγιείς συνθήκες θα είχαν κάνει παπάδες εκείνη την εποχή. Για έναν περίεργο λόγο, αισθάνομαι πως στο μυαλό και των τριών η σκέψη αυτή έχει περάσει. Όπως είναι και αλήθεια είναι πως άλλοι έσπρωξαν τον Τζιμπούρ, στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, τον Ιανουάριο του 2011.

Ο Τζεμπούρ μέσα στη σεζόν που πέρασε πάντως, το είπε και στην τηλεοπτική εκπομπή των «Καρντάσιανς» τον περασμένο Νοέμβριο: «Στην ΑΕΚ νιώθω ότι κάτι χρωστάω. Δεν έχω τελειώσει ακόμα τη δουλειά που ξεκίνησα». Αυτή η κουβέντα, θεωρώ πως είναι θεμελιώδης, ως προς το κίνητρο που έχει ο ποδοσφαιριστής για να επιστρέψει στην «Ένωση», πέρα από τους όρους του συμβολαίου που οδηγούν τον παίκτη, να επιδιώκει στόχους επιτυχιών με την ομάδα, αλλά και προσωπικούς. Επίσης ποντάρω και σε κάτι ακόμα. Ο «τρομοκράτης» σεβόταν τον Δέλλα, από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες. Είναι κάτι που πιστεύω θα μετρήσει.

Κατά τα άλλα, όποιος έχει αμφιβολία, για το τι μπορεί να κάνει ο Τζεμπούρ, πρέπει να έχει να δει καιρό ποδόσφαιρο. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται, ο ίδιος νιώθει πως έχει ένα αγωνιστικό χρέος απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό είναι εξόχως σημαντικό, όπως έγραψα και παραπάνω. Ο Τζεμπούρ στέρησε με εκείνο το εκπληκτικό παιχνίδι, που είχε κάνει με τον Χούτο στο 2-3 του 2008, πιθανότατα έναν τίτλο από την ΑΕΚ και της είχε βάλει και δύο από τα έξι γκολ στο εφιαλτικό, για την «Ένωση» ματς στο «Καραϊσκάκη». Στο ποδόσφαιρο, όμως τα…δανεικά, επιστρέφονται. Μακάρι ο Τζεμπούρ να βάλει γκολ που θα κρίνουν την επιστροφή της ΑΕΚ σε τίτλους, για να ρεφάρει.

Ο Τζεμπούρ αποτελεί λοιπόν μια μεταγραφή, που ήταν δεδομένα στο χέρι του Μελισσανίδη και έγινε. Από τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει πως το παίρνει πάνω του, έτσι και θα γινόταν. Όπως, από τη στιγμή που έχει πάρει πάνω του και το θέμα του Σκόκο, δεν αποκλείω, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει αυτή η υπόθεση, να την πάρει κι αυτή πάνω του και να την πάει μέχρι τέλους με επιτυχία. Ίσως το καλύτερο, αυτό που θέλει ο περισσότερος κόσμος της ΑΕΚ, να γίνει προς το τέλος. Οι μεταγραφές έχουν μπει σε μια σειρά, ο «Μελ» μοιάζει ζεστός. Όσοι έχουμε ζήσει εποχές με …αρπαγές Χρήστου Κωστή στο αεροδρόμιο, θυμόμαστε, τι είναι ικανός να κάνει, σε μεταγραφικό επίπεδο, αν το θέλει. Αρχίζει να θυμίζει λίγο εκείνη την εποχή, τις τελευταίες μέρες ο «Τίγρης».

Διαπιστώνουμε όλοι, πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει. Ως προς την επίθεση, νομίζω πως και αριστερό εξτρέμ θ’ αποκτηθεί και ένας ακόμα επιθετικός. Από εκεί και μετά περιμένουμε αριστερό μπακ, στόπερ και τον τερματοφύλακα, για να έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα του παζλ για το πώς θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τη νέα περίοδο. Το θετικό είναι πως με αυτούς τους ρυθμούς, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, από την εκκίνηση της προετοιμασίας και αυτό οπωσδήποτε θα παίξει καθοριστικό ρόλο, στο μοντάρισμα της ομάδας.

ΥΓ: Τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, ο Ράφικ πέτυχε αυτή την γκολάρα απέναντι στην Χάιντουκ. Από το μαιευτήριο στο ΟΑΚΑ. Μαγική βραδιά...

Πηγή: SportFM.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags