Facebook Pixel Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Ζήτα από το λαό να ψηφίσει «ναι»!
Life
| 2015-06-29 11:38:00

Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Ζήτα από το λαό να ψηφίσει «ναι»!

Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Ζήτα από το λαό να ψηφίσει «ναι»!

«Απέχουμε εκατοστά από συμφωνία» δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα παρουσιάσει σήμερα νέες προτάσεις για την διευθέτηση της ελληνικής κρίσης, δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής ερχόμενος σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί , ο οποίος προανήγγειλε για το μεσημέρι την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.

Ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε σήμερα ότι υπάρχουν ακόμη "περιθώρια διαπραγμάτευσης" ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της και ανακοίνωσε την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής "θα παρουσιάσει τις προτάσεις του το μεσημέρι. Ο Γιουνκέρ θα παρουσιάσει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, εύχομαι όλοι να δεσμευθούν σε αυτόν τον δρόμο του συμβιβασμού", δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

«H Eλλάδα είναι μέλος της ευρωζώνης και πρέπει να μείνει σε αυτή» εκτίμησε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο RTL και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει από τους Ελληνες να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα.. Ο Μοσκοβισί εμφανίστηκε, ακόμη και τώρα, αισιόδοξος για «συμφωνία με την Ελλάδα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απέχουμε εκατοστά από συμφωνία» ενώ σημείωσε πως ελπίζει σε έξοδο από το αδιέξοδο. «Η πόρτα της Κομισιόν παραμένει ανοιχτή για συνομιλίες για την Ελλάδα» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων τονίζοντας την ανάγκη για εξεύρεση συμβιβασμού. Υπάρχουν ακόμη "περιθώρια διαπραγμάτευσης" δήλωσε.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags