Facebook Pixel «Βόμβα» για την συμφωνία από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Life
| 2015-07-16 19:26:00

«Βόμβα» για την συμφωνία από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Βόμβα» για την συμφωνία από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει πίσω την συμφωνία! Ξέρει κάτι πάρα πάνω άραγε;

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να υπογράψει τη συμφωνία και μετά να την πάρει πίσω εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης ο οποίος ψήφισε "όχι" στην χθεσινή ψηφοφορία.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Βήμα FM, εάν έχει σκεφτεί ότι σε περίπτωση εκλογών, μπορεί να μην είναι στη λίστα όσοι βουλευτές ψηφίσαν "όχι", είπε: Είναι, "πολύ πιθανόν. Είναι θέμα του Πρωθυπουργού. Η λίστα κατά κανόνα μέχρι τώρα πήγαινε όπως είχαν εκλεγεί (σ.σ. οι βουλευτές) να επαναλαμβάνεται από τη στιγμή που θεωρούνταν ότι πήγε καλά. Προφανώς ο Πρωθυπουργός θα κρίνει και ζυγίσει τα πράγματα. Θα είναι έτσι τότε που θα καταρτιστεί η λίστα ή θα έχουν αλλάξει τα πράγματα στη σκέψη και στη δράση;"

Η τελευταία του αυτή φράση προκάλεσε την επισήμανση του δημοσιογράφου. "Τι εννοείτε; Θα υπογράψει ο Πρωθυπουργός συμφωνία και μετά θα την πάρει πίσω;" τον ρώτησε.

"Γιατί όχι; Και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε, ότι δέχτηκε τεράστιες πιέσεις και ότι είναι πραξικόπημα" απάντησε ο κ. Σαμοΐλης

"Εγώ πιστεύω, ότι πια δεν χωρούν πρόχειρες λύσεις, θα πρέπει να δοθεί μια συνολική λύση και η προσπάθεια του Πρωθυπουργού αυτό είναι, μια συνολική λύση, η οποία να είναι είναι βιώσιμη", πρόσθεσε.

*** Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία για εκλογές! Διαβάστε ΕΔΩ




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags