Facebook Pixel Πλάκα Μαρινάκη σε Ιβάν; Σενάριο για ΠΑΟΚτση - Ολυμπιακό!
| 2015-07-20 14:26:00

Πλάκα Μαρινάκη σε Ιβάν; Σενάριο για ΠΑΟΚτση - Ολυμπιακό!

Πλάκα Μαρινάκη σε Ιβάν; Σενάριο για ΠΑΟΚτση - Ολυμπιακό!

ΕΧΕΙ βουίξει η δημοσιογραφική πιάτσα τις τελευταίες ώρες, για τον παιχταρά του Δικέφαλου και τον Ολυμπιακό!

Να γράψουμε από την αρχή ότι δεν μιλάμε για επιβεβαιωμένη 100% είδηση, αλλά για ρεπορτάζ που έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Με πληροφορίες που προέρχονται από την πιάτσα των μάνατζερ, αλλά και από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα...

Τι λέει αυτή η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μερές αλλά, κυρίως, τις τελευταίες ώρες; Ότι αν ο Φακούντο Περέιρα μείνει, τελικά, ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του!

Ο Αργεντινός άσος έδειξε πέρσι την ποιότητά του σαν παίκτης, ενώ και στον Ολυμπιακό ψάχνουν για ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που να μπορούν να δώσουν λύσεις σε πολλές θέσεις! Και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι, "ψήνονται" για τον... Φανούρη!

Γράφουμε ξανά: Αναπαράγουμε το ρεπορτάζ που κυριαρχεί στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες και όχι μία είδηση που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Αλλά και στον ΠΑΟΚ, δεν είναι χθεσινοί: την ίδια πληροφορία είναι πολύ πιθανό να έχουν και οι ίδιοι και για αυτό δεν αφήνουν ελεύθερο τον παίκτη... Τουλάχιστον για την ώρα!

Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ίως να μάθουμε, άμεσα, περισσότερα...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: "Τρελάθηκε" ο Ιβάν - Αυτόν διώχνει από τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags