Facebook Pixel Ποιος Σλούκας; Αυτή θα είναι η βόμβα του Ζοτς!
| 2015-07-22 19:32:00

Ποιος Σλούκας; Αυτή θα είναι η βόμβα του Ζοτς!

Ποιος Σλούκας; Αυτή θα είναι η βόμβα του Ζοτς!

Ο Ομπράντοβιτς κυνηγάει μία μεταγραφή που μοιάζει με... θαύμα, ώστε να απογειώσει τη Φενέρ. Διαβάστε ποιον θέλει, αλλά και ποιες είναι οι σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αποφασισμένος το φετινό καλοκαίρι να «φτιάξει» μία ομάδα που θα έχει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και αυτό το δείχνει ξεκάθαρα από τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού ωστόσο, δεν σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, επιμένει στο μεγάλο... μπαμ με τον Κώστα Παπανικολάου και για αυτό προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να τον πείσει να γυρίσει στην Ευρώπη!

Ο Έλληνας άσος ωστόσο, που
πρόσφατα έγινε ανταλλαγή στο ΝΒΑ κι από τους Ρόκετες πήγε στο Ντένβερ, δεν... ψήνεται ιδιαίτερα να επιστρέψει, καθώς θέλει να κυνηγήσει μέχρι το τέλος το όνειρο του NBA.

Μάλιστα, σε σημερινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ3 ανέφερε: «Πρέπει να κάνεις τα πάντα για να διατηρείσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Ήταν μια τεράστια εμπειρία που πάντα ήθελα να ζήσω με πολύ διαφορετικές εικόνες. Όλα ξεκίνησαν διαφορετικά με αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος. Υπήρχε μεγάλη εμπσιτοσύνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός πως η χρονιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο». 

Και έκλεισε λέγοντας: «Η πρόκληση αφορά εμένα, δεν έχω και δεν θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, πέρα από τον εαυτό μου. Είναι το τοπ επίπεδο για μένα το ΝΒΑ και θέλω να αποδείξω σε εμένα αν μπορώ να σταθώ σε αυτό»! 

*** Τι θα γίνει με τη... βόμβα στον μπασκετικό ΠΑΟ και τι κέρδισε ο Ολυμπιακός; Όλες οι απαντήσεις
ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags