Facebook Pixel Με Σπάρτακ Τρνάβα ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-23 23:38:00

Με Σπάρτακ Τρνάβα ο ΠΑΟΚ

Με Σπάρτακ Τρνάβα ο ΠΑΟΚ

Για δεύτερη φορά στην ιστορία των ευρωπαικών διοργανώσεων ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Σπάρτακ Τρνάβα

Η Σπαρτάκ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, έκανε την ολική ανατροπή και πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, έφτασε σε μία άνετη νίκη με 1-3 και με συνολικό σκορ 2-5 πήρε την πρόκριση για να βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην Τούμπα στις 30 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στη Σλοβακία, είναι λογικό να ξυπνούν μνήμες του 1997. Τότε που συνέβη μία επική ανατροπή, από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία των κυπέλλων Ευρώπης.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γύρισε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 0-3 και τελικά επικράτησε με 5-3, δεν μπορεί παρά να γυρίζει όλων το μυαλό πολλά χρόνια πίσω. Πίσω στο 1997.

Για να φτάσει στο δρόμο του ΠΑΟΚ η Σπαρτάκ Τρνάβα, χρειάστηκε να κερδίσει δύο φορές την Λίντφιλντ Με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε πριν μία εβδομάδα στην Σλοβακία και με 3-1 απόψε.

Η Λίντφιλντ προηγήθηκε 1-0 με τον Λόουρι στο 34ο λεπτό και η Σπαρτάκ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφάρισε 1-1 με τον Σάμπο στο 54΄, ο Βόιτους στο 60ό λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Σλοβάκους και ο Σάμπο με το δεύτερό του τέρμα στο 80΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags