Facebook Pixel O K. Νικολακόπουλος γράφει για Ρομπέρτο - Άρσεναλ!
| 2015-08-13 14:02:00

O K. Νικολακόπουλος γράφει για Ρομπέρτο - Άρσεναλ!

O K. Νικολακόπουλος γράφει για Ρομπέρτο - Άρσεναλ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος "ψάχνεται" στο blog του για την πληροφορία της Μάρκα περί Άρσεναλ και Ρομπέρτο!

Γράφει η σημερινή Μάρκα ότι η Άρσεναλ έχει καταθέσει μία «σημαντική προσφορά» στον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο!

Και αναμεταδίδουν ήδη την πληροφορία και τα αγγλικά ΜΜΕ. Κατά τον Ισπανό συνάδελφο Ρομπέρτο Γκόμες η προσφορά προς τον Ολυμπιακό είναι 4,3 εκ. Ευρώ, αλλά για την αγορά του θα χρειαστούν 6 εκ. Ευρώ.

Δεν ξέρω αν ισχύει η πληροφορία, αλλά προφανώς είναι ένα ερώτημα, αν κολλάει ο Ρομπέρτο στην Άρσεναλ. Υπό την έννοια ότι η Άρσεναλ μόλις πριν λίγο καιρό πήρε από την Τσέλσι τον Τσεχ. Κι έχει πίσω του τον Οσπίνα, γκολκίπερ βασικό στην εθνική Κολομβίας.

Στην Μάρκα εκτιμάνε ότι η Άρσεναλ τον θέλει το Ρομπέρτο για 3ο γκολκίπερ, για να αυξήσει τον συναγωνισμό των γκολκίπερ ο Βενγκέρ. Στα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν άλλη εκτίμηση, ότι ο Βενγκέρ θέλει το Ρομπέρτο για δίδυμο με τον Τσεχ, επειδή η Άρσεναλ μετά το δανεισμό του Τσέσνι στη Ρόμα, θέλει να δώσει και τον Οσπίνα, που δεν παίζει καθόλου.

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε, που πραγματικά κολλάει αυτό το σκηνικό και πάνω απ΄όλα αν ευσταθεί η πληροφορία.

Γιατί μία πηγή στη Μαδρίτη κοντά στο Ρομπέρτο λέει ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από κάποια ομάδα για μεταγραφή του. Κι ότι γενικά οι προτάσεις που έχει δεν τον ικανοποιούν κι ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags