Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog: Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟΚ!
| 2015-08-24 00:15:00

Επιβεβαίωση SportDog: Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟΚ!

Επιβεβαίωση SportDog: Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟΚ!

Ποιος μεγάλος άσος του Δικεφάλου αποτελεί εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από το σύλλογο, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ιβάν Σαββίδη; Το έγραψε ο Σκύλος ...κι έγινε!
 

Βραδιά εξελίξεων φαίνεται πως είναι η αποψινή στην Τούμπα, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε πολλές συναντήσεις στο "Μακεδονία Παλάς" μετά το ματς με την Ξάνθη και από αυτά προέκυψαν (και θα προκύψουν προσεχώς) αποχωρήσεις και νέες αφίξεις.

Η σημαντικότερη είδηση που διέρρευσε την τελευταία ώρα, αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τη συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ του Έλληνα επιθετικού και του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για να άμεση λύση του συμβολαίου του! Πρόκειται, βεβαίως, για το θέμα που σας αποκάλυψε ο SportDog από το πρωί της Κυριακής ("κλικ" ΕΔΩ) και το οποίο επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας λίγες ώρες μετά.

Ο "Σάλπι" ήταν φανερό πως δεν υπολογιζόταν από τους Τούντορ και Άρνεσεν, ενώ το μεγάλο συμβόλαιό του ήταν ένα πρόβλημα. Γι΄ αυτό και χρειάστηκε η "παρέμβαση" του Σαββίδη, ώστε ο έμπειρος φορ να δώσει το "οκ" για το διαζύγιο. Ο Σαλπιγγίδης θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα και θα ψάξει να βρει ένα τελευταίο συμβόλαιο, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει, τότε δεν αποκλείεται να κρεμμάσει τα παπούτσια του!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν συναντήθηκε στο ξενοδοχείο του και με τον Λίνο, ο οποίος ήταν και στην Τούμπα και φαίνεται να επιστρέφει από διοικητικό πόστο πλέον, ενώ εξελίξεις θα υπάρχουν και με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Στον ΠΑΟΚ πιέζουν τον Μαντούρο για να αποχωρήσει, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, ενώ θέμα υπάρχει πλέον και με τον Ρικάρντο Κόστα. Ο Φρανκ Άρνεσεν του ζήτησε να μειώσει τις αποδοχές του, αυτός δε δέχθηκε και τώρα είναι όλα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η "μπηχτή" του Τούντορ για Άρνεσεν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags