Facebook Pixel Αυτή την μεταγραφή "χάλασε" ο Μπερμπάτοφ!
| 2015-09-03 13:44:00

Αυτή την μεταγραφή "χάλασε" ο Μπερμπάτοφ!

Αυτή την μεταγραφή "χάλασε" ο Μπερμπάτοφ!

Η έλευση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ οδήγησε σε "ναυάγιο" μια άλλη περίπτωση που κυνηγούσε ο ΠΑΟΚ! Για ποιον πρόκειται;

Ο ΠΑΟΚ έκανε το "μπαμ" στην λήξη των μεταγραφών με την απόκτηση του Μπερμπάτοφ, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από την Ρουμανία, ο Βούλγαρος άσος "χάλασε" το deal ενός άλλου παίκτη που ήταν μια ανάσα από τον Δικέφαλο.

Ο λόγος για τον Τσιπριάν Μαρικά, ο οποίος σύμφωνα με τους Ρουμάνους ήταν πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία στιγμή οι Θεσσαλονικείς στράφηκαν στην περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

"Άσχημα νέα για τον Μαρικά. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε άποψη και κινήθηκε για τον Μπερμπάτοφ. Ο Ρουμάνος επιθετικός ξανά χωρίς ομάδα" σημειώνουν στο βασικό τους θέμα οι ιθύνοντες του Sport Romania.

"Ο Ρουμάνος επιθετικός ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ αυτήν την εβδομάδα, αλλά οι Θεσσαλονικείς την τελευταία στιγμή στράφηκαν στον Μπερμπάτοφ, άφηνοντας στην άκρη τον Μαρικά.

Ο Βούλγαρος υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα του ΠΑΟΚ και θα αγωνίζεται εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την άλλη, ο Μαρικά ελπίζει επιτέλους να βρει μια ομάδα που θα του δώσει την δυνατότητα να παίζει καθώς θέλει να απεμπλακεί από την Κόνιασπορ", τονίζεται στο δημοσίευμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags