Facebook Pixel Τα θετικά και αρνητικά που «είδε» ο Κατσικάρης
| 2015-09-05 21:50:00

Τα θετικά και αρνητικά που «είδε» ο Κατσικάρης

Τα θετικά και αρνητικά που «είδε» ο Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την εικόνα της Εθνικής στη νίκη επί της ΠΓΔΜ, αλλά τόνισε πως ήδη ανήκει στο παρελθόν γιατί έρχεται… Κροατία.

«Είναι πολύ σημαντικό να αρχίζεις ένα Ευρωμπάσκετ με νίκη. Πάντα είσαι νευρικός. Έχουμε μια καλή ομάδα και το σημαντικό σήμερα ήταν να βγούμε με ενέργεια και να έχουμε υπομονή. Στην αρχή του αγώνα περιορίσαμε τον Στογιανόφσκι με τον Αντετοκούνμπο, ενώ κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Κάποιες στιγμές ήμασταν βιαστικοί και κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά στο δεύτερο μέρος επιστρέψαμε πιο δυνατοί, είχαμε καλή κυκλοφορία και καταφέραμε να μπούμε με το δεξί. Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά ό,τι έγινε είναι ιστορία και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής με την οικοδέσποινα, είπε: «Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζει στην έδρα της. Έχω δει σχεδόν όλα τα φιλικά τους και μπορείς να διακρίνεις ότι έχουν ταλέντο, ισορροπία, αθλητικότητα, σχεδόν τα πάντα. Για μένα ο Τόμιτς είναι από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για μάχη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags