Facebook Pixel «Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ΑΕΚ στην Τούμπα...»
| 2015-09-24 17:12:00

«Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ΑΕΚ στην Τούμπα...»

«Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ΑΕΚ στην Τούμπα...»

Παλαίμαχος άσος σχολιάζει το χθεσινό ντέρμπι και μιλάει για την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, για τον... χασογκόλη και τον παίκτη που φοβόταν από την Ένωση.

Ο Νίκος Αλαβάντας μίλησε στον ArrenaFM για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για τη βράβευσή του: «Ωραία βραδιά, μεγάλη τιμή για εμένα. Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο που και χτες ήταν φανταστικός. Έπαιξα 299 ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιος παλαίμαχος δε θα ήθελα να φορέσει τη φανέλα να μπει να παίξει χτες;

Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ. Παραλίγο να μας κάνει τη ζημιά η ΑΕΚ. Τέτοια ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα, χωρίς μια ευκαιρία, ένα σουτ δεν είχα δει. Θα ήταν παράλογο να χάσουμε το ματς.

Στις δυο φάσεις στο τέλος κλείστηκαν οι παίκτες μας για να κρατήσουν το σκορ.

Μου άρεσε πολύ ο Ροντρίγκεζ, ο Μακ, είναι όμως χασογκόλης. Έχει το ξεπέταγμα, αλλά χάνει το γκολ. Φοβόμουνα την αντεπίθεση με τον Μπουονανότε, αλλά χτες ήταν πολύ λίγος, δεν υπήρχε πουθενά.

Ανεπανάληπτη η ατμόσφαιρα. Να τον κρατήσουν τον κόσμο. Να μην κάνουμε μια απαράδεκτη εμφάνιση, να μην παγώσουμε τον κόσμο. Έρχονται ντέρμπι πολλά και αυτά τα παιχνίδια είναι που θα κρατήσουν τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα ο ΠΑΟΚ.. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags