Facebook Pixel "Σεφτέ" στα φιλικά ο Άρης
| 2015-09-26 18:53:00

"Σεφτέ" στα φιλικά ο Άρης

"Σεφτέ" στα φιλικά ο Άρης

Με μοναδικό σκόρερ τον Τάτο ο Άρης νίκησε 1-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο τελευταίο φιλικό των κίτρινων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων

Μετά την ήττα στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό (0-1), οι «κίτρινοι» παρουσίασαν καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την ομάδα της Πιερίας, κατά δαστήματα όμως και κυρίως στο δεύτερο μέρος, ήταν φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν και το… καλό για τον ΑΡΗ, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη φάση στο 20’. Ο Ν’ Λουντούλου βρήκε ωραία τον Καπνίδη στην περιοχή, το σουτ του τελευταίου όμως στην κίνηση από πλεονεκτική θέση, κατέληξε άουτ. Δέκα λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την μοναδική τους αξιόλογη φάση στο ματς, με το σουτ του Νάκα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζινάρ.

Στο 29’ ο Τάτος έφτασε μία ανάσα από το γκολ αλλά δεν σημάδεψε σωστά μέσα στην περιοχή, πήρε όμως το αίμα του πίσω τρία λεπτά αργότερα. Ο άσσος των«κίτρινων», με μία βολίδα από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τζίμα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Οι αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος από τις δύο ομάδες, αλλά και το βαρύ γήπεδο λόγω της βροχής, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού και ο ΑΡΗΣ να δυσκολεύεται να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να το πετύχει στο 79’, αλλά ο Τζίμας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καλογέρη, μετά από κόρνερ του Ν’ Λουντούλου.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ (82’ Μπαϊμάκης), Γεωργιάδης, Σαμαράς (46’ Μελισσάς), Ρόβας (73’ Λιόνης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Πόι (75’ Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (46’Παυλίδης). Τάτος (82’ Ντόγος), Καζναφέρης (46’ Καλογέρης).

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags