Facebook Pixel Αποκάλυψη Κασάμι για το καλοκαίρι!
| 2015-09-26 23:10:00

Αποκάλυψη Κασάμι για το καλοκαίρι!

Αποκάλυψη Κασάμι για το καλοκαίρι!

Διαβάστε τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού για τη φημολογία περί... σίγουρης μεταγραφής του.

ιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Κασάμι μίλησε για το τέρμα που πέτυχε, το ματς με την Άρσεναλ, καθώς και για τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή το καλοκαίρι.
 

«Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε ο Ολυμπιακός και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Κασάμι. 

Για το γεγονός ότι σκόραρε ξανά απέναντι στον ΠΑΣ, ο Κασάμι είπε: «Δεν ξέρω, έτσι συνέβη. Εγώ προσπαθώ να σκοράρω σε όλα τα ματς. Έγινε και πέρσι, έγινε και σήμερα και είναι σημαντικό για εμένα, γιατί σκοράροντας βοηθάω την ομάδα μου».

Για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ο 23χρονος άσος σημείωσε: «Ανήκω στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είχα καμία πρόθεση να φύγω. Δεν μιλάω ελληνικά για να γνωρίζω όλα όσα γράφει ο Τύπος για εμένα. Όσο φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού θα προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

«Η Άρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να παίξουμε καλά, να αμυνθούμε καλά και να έχουμε αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Κασάμι για το ματς με την Άρσεναλ.

«Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Βοηθάει τον κάθε παίκτη να γίνεται καλύτερος», σχολίασε σε σχετική ερώτηση για το γεγονός πως στην ίδια θέση με αυτόν ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags