Facebook Pixel Αγγλική "σφυρίχτρα" στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-28 19:22:00

Αγγλική "σφυρίχτρα" στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

Αγγλική "σφυρίχτρα" στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

Ο Άγγλος Άντονι Τέιλορ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟK με την Ντόρτμουντ την Πέμπτη (1/10) στο γήπεδο της Τούμπας

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τον Άγγλο, όρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ως “άρχοντα” της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Τέιλορ κατάγεται από το Γουιθενσόουι της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ, και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της χώρας έχοντας μία σταθερά εξελικτική πορεία και κερδίζοντας συνεχώς προαγωγές.

Το πρώτο του παιχνίδι στην Premier League το έδωσε τον Φεβρουάριο του 2010, με την Φούλαμ να επικρατεί της Πόρτσμουθ με 1-0, ενώ στις 7 Ιουλίου του 2015 ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Community Shield μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι. Χαρακτηριστική έχει μείνει η κόντρα του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και την Τσέλσι, για έναν μη καταλογισμό πέναλτι σε αναμέτρηση κόντρα στην Σαουθάμπτον, όταν σε ένα μαρκάρισμα του Τάργκετ στον Φάμπρεγκας, αντί να υποδείξει πέναλτι έδωσε κίτρινη στον Ισπανό για θέατρο. Από τον Ιανουάριο του 2013 μπήκε στις λίστες της FIFA και της UEFA και την περσινή σεζόν σφύριξε για πρώτη φορά σε ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Τούμπας θα είναι οι συμπατριώτες του Τζον Μπρουκς, Λι Μπετς, Λι Μέισον και Ρόμπερτ Μάντλεϋ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Άγγλος, Σάιμον Μπένετ.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags