Facebook Pixel Μάνταλος: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται τίποτα και κανέναν»!
| 2015-09-28 23:35:00

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται τίποτα και κανέναν»!

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται τίποτα και κανέναν»!

Ο Πέτρος Μάνταλος μιλάει για τη νίκη στη Βέροια, την επιστροφή του και τη συνέχεια της Ένωσης.

Ο Πέτρος Μάνταλος γύρισε... Γύρισε βασικός μετά από 6,5 μήνες και φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μιλώντας μετά το ματς της Βέροιας στη ΝΟVA ο Μάνταλος αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ, τη συνέχεια, αλλά και τη δική του αγωνιστική κατάσταση. Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

«Μία νίκη δεν παύει να είναι νίκη, ειδικά στο 90’. Η εικόνα μας δεν ήταν τοσο καλή όσο θέλαμε, αλλά αξία έχουν οι τρεις βαθμοί. Προτιμώ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ας μην παίζουμε καλά τώρα».

«Προσωπικά μπορώ να προσφέρω περισσότερο στον άξονα, αλλά φυσικά αν μου ζητηθεί να παίξω στα άκρα θα δώσω ό,τι μπορώ, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ καλοί παίκτες. Με την πάροδο του χρόνου θα ταιριάζουμε καλύτερα, όσο παίζουμε οι τρεις μαζί. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, μεγάλο ρόστερ».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

«Μετά από 6,5 μήνες νομίζω είμαι καλά. Το πόδι μου το νιώθω δυνατό, σταθερό. Εγινε καλή δουλειά. Βάζω τα πόδια μου στη φωτιά. Δεν σκέφτομαι αν θα ξανατραυματιστώ. Θα χρειαστώ κάποια ματς ακόμη για να φτάσω στο 100%. Θέλω κάποια παιχνίδια ακόμη. Τώρα σκέφτομαι πως πέρασαν έξι μήνες. Είναι μεγάλο το διάστημα. Είναι από τα χειρότερα που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ:

«Δεν θέλω να πω λόγια. Στο γήπεδο θα δείξουμε τι μπορούμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν. Σήμερα δεν παρατήσαμε το ματς σε κανένα σημείο του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags