Facebook Pixel Ο ηγέτης της ΑΕΚ
| 2015-09-29 14:16:00

Ο ηγέτης της ΑΕΚ

Ο ηγέτης της ΑΕΚ

Η φετινή ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει έναν «μικρό μάγο» στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μπουονανότε, έναν χορευτή της μπάλας με την αξία του Ρόναλντ Βάργκας, αλλά και έναν ηγέτη που ξεχωρίζει όσο κανείς. Γράφει ο Σταύρος Καζαντζόγλου. 

Πέτρος Μάνταλος λέγεται και είναι ο παίκτης που γύρισε ως έτοιμος από καιρό για να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και να οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια στην κορυφή.

Εστω και αν ο Μάνταλος έπαιξε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα και οι παίκτες της Βέροιας χτυπούσαν στο ψαχνό. Εστω και αν κατά τη διάρκεια του ματς χρησιμοποιήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις (τις τρεις πίσω από τον φορ και αμυντικό χαφ). Ο Μάνταλος ανταποκρίθηκε σε κάθε απαίτηση με τον καλύτερο τρόπο και είχε το καθαρό μυαλό να βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα.

Δεν είναι τυχαίο, πως βρίσκεται μέσα και στις δύο φάσεις των γκολ. Στο πρώτο κυνηγά τη μπάλα, δημιουργεί πίεση στη μεγάλη περιοχή της Βέροιας και ο Μπουονανότε βρίσκει ελεύθερο χώρο για να οπλίσει. Και βέβαια, είναι εκείνος που κερδίζει το φάουλ, απ’ το οποίο έστειλε συστημένη τη μπάλα στα δίχτυα ο Μπαρμπόσα. Και απόλυτα δικαιολογημένα, ο Μάνταλος αποθεώθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από τους Ενωσίτες.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags