Facebook Pixel Μόρας: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στην Εθνική»
| 2015-10-09 00:25:00

Μόρας: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στην Εθνική»

Μόρας: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στην Εθνική»

Ο Βαγγέλης Μόρας ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό των παικτών της Εθνικής και μίλησε για την επόμενη ημέρα...

«Διάθεση υπήρξε αλλά ό,τι και να κάνουμε γυρίζει μπούμερανγκ. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει σε δύο φάσεις και ήμασταν πολύ άτυχοι. Ήρθαν δύο στημένες φάσεις και ήταν τυχερά τα γκολ. Αυτά που είπα χθες δεν σημαίνει ότι θα άλλαζαν την εικόνα της Εθνικής. Αυτοκριτική και πάλι», είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός στην κάμερα του OTE.

Για το τι θα άλλαζε ο ίδιος την επόμενη ημέρα: «Έχει να κάνει με την ψυχολογία. Ένα αποτέλεσμα να παίρναμε θα είχαμε διαφορετική ψυχολογία. Ο καθένας μας θα πρέπει να κοιτάξει τι έχουμε κάνει λάθος και να το αλλάξουμε. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν αλλάζει. Είμαστε εδώ, δεν χρειάζεται να κρυφτεί κανένας. Παίρνουμε την ευθύνη. Στο τελευταίο ματς ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας. Η ψυχολογία για να έρθει χρειάζεται και ένα αποτέλεσμα»
 

Για την συνέχεια και τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Ένα προπονητή με πλάνο, να ξέρει που έρχεται, να έχει σωστούς ανθρώπους δίπλα. Να μη χάσει χρόνο, όπως οι προηγούμενοι, για να μάθει την Εθνική. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θέλει υπομονή και εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα με βάσεις. Δεν γίνεται να περιμένει ο κόσμος μεγαλεία, καθώς χρειάζεται πλέον υπομονή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags