Facebook Pixel Δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ε, και;
| 2015-10-30 16:02:00

Δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ε, και;

Δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ε, και;

Η δήλωση του προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ότι «ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή είναι μετά τον Ολυμπιακό η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.

Γράφει ο Σάββας Τζιομπάνογλου...

Αλλωστε, η διαπίστωση του νεαρού Ελληνα τεχνικού έχει ήδη αποτυπωθεί στο γήπεδο, στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ τα κέρδισε και τα δύο ντέρμπι, στην έδρα του βέβαια, δείχνοντας να είναι καλύτερη ομάδα

Για τον Τούντορ όσα είπε ο συνάδελφός του είναι κολακευτικά. Ο Κροάτης μέσα σε λίγους μήνες έχει δείξει δείγματα σοβαρής, τουλάχιστον, δουλειάς. Το να είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αμφιβάλλω ότι μπορεί να αφήνει ικανοποιημένο τον Ιβάν Σαββίδη. Ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι ενδιαφέρεται μόνο για την κορυφή και δείχνει να πιστεύει στο έργο του Κροάτη. Η δήλωσή του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «Σύντομα η Ελλάδα θα παραδέχεται τον ΠΑΟΚ», τα λέει όλα.

Το βασικό για τον ΠΑΟΚ είναι να δείξει διάρκεια και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρώτα από όλα για να ανανεώνει την εμπιστοσύνη των οπαδών του και κατ΄ επέκταση του και πάντα απαιτητικού μεγαλομετόχου του. Και αυτό διότι δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πέρυσι, τέτοιον καιρό, όλοι έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη ήταν όχι η δεύτερη, αλλά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ξέρουμε πώς κατέληξε και πώς πρόπερσι, με τον Στέφενς στον πάγκο του, ο ΠΑΟΚ ξεκινούσε ως το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση απέναντι στον Παναθηναϊκό του Αναστασίου και τελικά την έχασε όχι μόνο αυτήν, αλλά και το Κύπελλο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags