Facebook Pixel Τα... καλά σημεία της Ευρωλίγκα και το ποντάρισμα στον Ολυμπιακό
| 2015-10-30 18:57:00

Τα... καλά σημεία της Ευρωλίγκα και το ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

Τα... καλά σημεία της Ευρωλίγκα και το ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

Διαβάστε τι θα παίξουμε σήμερα στο μπάσκετ για να πάμε Ταμείο. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές...

Συνέχεια στην 2η μέρα της 3ης αγωνιστικής της Euroleague με σπουδαία παιχνίδια όπως είναι αυτό της Φενέρμπαχτσε με την Ρεάλ ή της Μιλάνο με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο Μιλάνο με στόχο να αποφύγουν την 2η κολλητή ήττα που θα φέρει τριγμούς στα θεμέλια της ομάδας. Ωραίο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι οι πόιντ γκαρντ των 2 ομάδων, Λαφαγιέτ - Χάκετ θα παίξουν απόψε κόντρα στην προηγούμενη τους ομάδα!

ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλάνο : Δεν τα κατάφερε η Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη όπου γνώρισε την ήττα από την Εφές με σκορ 89-73. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το 32’ με πολλές εναλλαγές στο σκορ αλλά ένα ξέσπασμα της Εφές σε εκείνο το σημείο και ένα σερί 12-1 μετέτρεψε το 69-68 σε 81-69 βάζοντας τέλος στο ματς. Η ομάδα του κόουτς Ρέπεσα είναι χτισμένη γύρω από τον αρχηγό Αλεσάντρο Τζεντίλε ο οποίος παίρνει πάμπολλες προσπάθειες (τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 7/10 διπ., 0/2 τριπ. και 8/10 βολές) και έχει το ελεύθερο να κάνει τα δικά του. Μπάρατς, Λαουάλ και κυρίως Μακλίν (1/9 σουτ εντός παιδιάς) ήταν εκτός κλίματος αγώνα και μόνο ο Μίλαν Μάτσβαν πρόσφερε από τους ψηλούς (18π., 3/7 διπ., 2/2 τριπ., 6/8 βολές). Στην lega italia , η Μιλάνο πραγματοποίησε 3η σερί νίκη, αυτή την φορά κέρδισε την Καζέρτα εκτός έδρας με 70-80. Ο Κροάτης γκαρντ φόργουορντ Κρούνο Σίμον διακρίθηκε σκοράροντας 16 πόντους σε 26 λεπτά. Διψήφιοι ήταν και οι Χούμελ, Λαφαγιέτ, Τζεντίλε. Δε θα αγωνιστεί απόψε ο αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ της Μιλάνο, Αντρέα Τσιντσιαρίνι (3π. σε 14’47’’) εξαιτίας τραυματισμού.

Ολυμπιακός : Την ήττα στην παράταση από την φορμαρισμένη Λαμποράλ γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Βασκονία με σκορ 96-89 (80-80 κ.α.). Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (21-18 στο 10’, 48-39 ημ., 69-63 στο 30’) με τον πρώην ερυθρόλευκο Γιάννη Μπουρούση να κάνει μεγάλη ζημιά κάτω από τις 2 ρακέτες (28π., 12 ριμπς). Ο αρχηγός Σπανούλης δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό και ήταν πάλι αρνητικός με 3/10 διπ., 0/5 τρίποντα, 4 λάθη αλλά και το χαμένο off balance σουτ στην λήξη της κανονικής διάρκειας που θα έδινε την νίκη στον Ολυμπιακό. Ο Οθέλλο Χάντερ (7π. με 3/8 διπ., 1/1 βολή) ντεμπουτάρισε για πρώτη φορά φέτος, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον σεληνιασμένο Μπουρούση. Από τους ηττημένους, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ματ Λοτζέσκι σκοράροντας 28 πόντους (3/6 διπ., 6/7 τριπ., 4/5 βολές) ενώ ο Μάντζαρης ήταν αλάνθαστος με 13 πόντους και 5/5 σουτ εντός παιδιάς. Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αρκαδικό στο ΣΕΦ με 89-44 με τον Στρόμπερι να ξεκουμπώνει και να πετυχαίνει τα πρώτα του 3 τρίποντα μέσα στη χρονιά (13π. με 3/6 τριπ.). Οι Πρίντεζης, Σπανούλης ξεκουράστηκαν και ο Αγραβάνης άρπαξε την ευκαιρία και έδειξε ότι αξίζει εμπιστοσύνης (17π. σε 22’).

Κανονικά στην αποστολή για το Μιλάνο βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο. Ελαφρύ διάστρεμμα έπαθε στην προπόνηση ο Σπανούλης, ταξίδεψε όμως στην Ιταλία και πιθανότατα θα δηλώσει παρών.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Η Μιλάνο ψάχνεται αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει καινούριο προπονητή και 11 νέους παίκτες. Από την περσινή ομάδα έχουν μείνει μόνο οι Τζεντίλε, Τσερέλα. Δε μ’αρέσει το μπάσκετ που παίζει ο κόουτς Ρέπεσα. Ατομιστίες Τζεντίλε, κακές κινήσεις με Μπάρατς, Λαουάλ στο ‘5’, κενό στον άσο με τον ‘λίγο’΄Λαφαγιέτ και τον τραυματία Τσιντσιαρίνι. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός οφείλει και πρέπει να αντιδράσει. Έχασε 2 φορές από τον Παναθηναϊκό και μια στη Βασκονία από την Λαμποράλ. 4η ήττα μέσα σε 20 μέρες πάει πολύ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καλύτερο ρόστερ, ο Χάκετ θα παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα και θα σκυλιάσει ενώ οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι μπορούν να συνεχίσουν στο υψηλό τέμπο που τους έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Το διπλό είναι στο 1.70 σε betshop, magicbet και έχει μεγάλη τύχη.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αξία στο εναλλακτικό χάντικαπ +6.5 του άσου!

Φενέρμπαχτσε : Ισχυρή ‘’σφαλιάρα’’ δέχτηκε η Φενέρ στο Στρασβούργο καθώς ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με το βαρύ 91-70. Στο 30’ το σκορ ήταν 65-58 και ενώ όλοι περιμέναμε την αντίδραση των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εντούτοις το Στρασβούργο έτρεξε τρελό σερί 16-3 διαμορφώνοντας το σκορ σε 81-61! Ο Κάιλ Γουίμς πήρε φωτιά με 11 από τους 21 πόντους του να τους πετυχαίνει στα τελευταία 11 λεπτά (4/5 τρ., 5/8 διπ. και 22 πόντοι). Εκτός κλίματος αγώνα οι Σλούκας, Ντατόμε, Ντίξον, πάλεψε ο Μπογκντάνοβιτς με 12 πόντους . Στο πρωτάθλημα, η Φενέρ υπέστη ήττα σοκ από την Κόνιασπορ εντός έδρας με 73-74. Χωρίς τους Μπογκντάνοβιτς, Χίκμαν παρατάχθηκε η Φενέρ και η 2η ήττα σε μόλις 4 μέρες προκάλεσε ερωτηματικά. Ο Εκπέ Ουντό ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων με 17 πόντους (7/10 διπ., 3/3 βολές). Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Χίκμαν είναι στα πιτς και θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα, άλλη απουσία δεν έχει βγει προς τα έξω.

Ρεάλ : Ξέσπασε η Ρεάλ απέναντι στον αδύναμο Ερ. Αστέρα και τον συνέτριψε στη Μαδρίτη με σκορ 98-71. Στο ημίχρονο οι Μαδριλένοι προηγούνταν με 56-20 ενώ στο 30 η διαφορά είχε φτάσει τους 41 πόντους (82-41). Τα ριμπάουντς ήταν 51-33 υπέρ των γηπεδούχων, οι ασίστ 28-15 και το ranking 134-60! 5 παίκτες της Ρεάλ σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Κάρολ να έχει 19 πόντους με 6/14 σουτ. Στο πρωτάθλημα, οι Μαδριλένοι του κόουτς Λάσο συνέτριψαν την Τενερίφη εντός με 112-89 με τον Αμερικανοσουηδό slasher Τζέφρει Τέιλορ να ντεμπουτάρει με τα χρώματα της Ρεάλ και να πετυχαίνει 9 πόντους σε 13 λεπτά. Οι ψηλοί Ρέγες (21π.), Τόμπκινς (15π.), Ερνάνγκόμεζ (12π.) διακρίθηκαν στον αγώνα. Ο Τζέφρει Τέιλορ θα κάνει απόψε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έτσι, η Ρεάλ θα παραταχθεί πλήρης.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στην Πόλη. Η Φενέρ προέρχεται από 2 σερί ήττες σε tbl, euroleague και ζητείται αντίδραση. Εκ νέου ήττα θα φέρει γκρίνια. Το ρόστερ είναι πολύ αξιόλογο, αλλά ο Ντίξον θέλει χαλινάρι, ο Χίκμαν αναμένεται να επιστρέψει τέλος Νοέμβρη και ο Ουντό ψάχνεται ακόμα. Η Ρεάλ έχει παίξει 2 δύσκολα επίσημα φέτος, τα έχασε και τα 2. Ίσως χάσει και το τρίτο. Στο +2.5 άνοιξε το χάντικαπ στον stoiximan. Θα το μεγαλώσω λίγο και θα πάρω το εναλλακτικό χάντικαπ +6.5 στο 1.50 για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορεί και καθαρή νίκη η Φενέρ. Αν χάσει, αυτό πιθανότατα να γίνει στις λεπτομέρειες.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Άσος με χάντικαπ -4.5 στο 1.55!

Μπάγερν : Σπουδαία νίκη που την βάζει γερά στο κόλπο της πρόκρισης πέτυχε η ανερχόμενη Μπάγερν επί της Κίμκι (τελικό 69-60). Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για τους Βαυαρούς που προηγήθηκαν με 45-31 με τον Ντζέντοβιτς να κάνει ότι θέλει την άμυνα των Ρώσων. Η διαφορά έφτασε και τους 17 (51-34 στο 23’), οι παίκτες της Κίμκι μείωσαν σε 61-55 αλλά ως εκεί. Ρίβερς με 15 και Τόμπσον με 12 ακολούθησαν τον Ντζέντοβιτς στο σκοράρισμα, ενώ αρνητικός ήταν ο Σαβάνοβιτς με 1/8 σουτ εντός παιδιάς. Στην γερμανική λίγκα, η Μπάγερν πήρε την 4η νίκη της σε 5 παιχνίδια επικρατώντας εντός έδρας της Medi Bayreth με 94-65. Ζίπσερ και Ντζέντοβιτς σκόραραν αμφότεροι 14 πόντους. Οι Μάξι Κλέμπερ, Μπράις Τέιλορ αγωνίστηκαν κανονικά στην bbl, άρα είναι διαθέσιμοι και για την Ευρωλίγκα. Μοναδικός απών ο αναπληρωματικός πόιντ Βασίλιε Μίσιτς.

Στρασβούργο : Τεράστια έκπληξη πέτυχε το Στρασβούργο το οποίο διέλυσε την Φενέρμπαχτσε με 91-70 την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Κάιλ Γουίμς έπαιζε σαν να μην υπάρχει αύριο και σταμάτησε στους 22 πόντους με 4/5 τρίποντα. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το 30’ (65-58) όταν μ’ένα τρομερό ξέσπασμα και σερί 16-3 οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 20 (81-61) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Συμπαραστάτες του Γουίμς ήταν οι Μπομπούα (14π.), Γκολούμποβιτς (10π., 7ρ.), Ρομέο Τράβις (11π.) και Μάρντι Κόλινς (12π.). Στην lnb, το Στρασβούργο επικράτησε της Χάβρης εντός έδρας με 77-59 με τον Μπομπούα να κάνει ένα ακόμη μεγάλο ματς με 18 πόντους και 8/13 σουτ εντός παιδιάς. Ο Ματ Χάουαρντ είναι μακροχρόνια απόντας και στη θέση του αγωνίζεται ο νεοαποκτηθείς Ρομέο Τράβις, ενώ ο σέντερ Ντουπόρ δεν αγωνίστηκε με την Χάβρη και δίνεται αμφίβολος για απόψε.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Η Μπάγερν έχει καλύτερη ομάδα από το Στρασβούργο. Ρενφρό, Τέιλορ, Ντζέντοβιτς, Ρίβερς, Γκαβέλ συνθέτουν μια εξαιρετική περιφερειακή γραμμή ενώ η τετράδα των Τόμπσον, Μπράιαντ, Ζίπσερ, Σαβάνοβιτς κάνουν την δουλειά στην front line. Εντός έδρας η Μπάγερν ισχυροποιείται πολύ. Από την άλλη, το Στρασβούργο ‘’έφαγε’’ 22 πόντους στον Αστέρα και δεν με αποπροσανατολίζει η επιβλητική νίκη επί της ασταθούς Φενέρ. Νομίζω ότι η Μπάγερν θα διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο. Το χάντικαπ είναι στους 7.5 πόντους και θα το μικρύνω στους 4.5 για μεγαλύτερη ασφάλεια. 1.55 το -4.5 στον stoiximan.

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

Καθαρό no bet!

Zιελόνα Γκόρα : Πολύ κοντά στην έκπληξη της χρονιάς βρέθηκε η μαχητική Ζιελόνα Γκόρα η οποία έχασε εντέλει στο Παλαού Μπλαουγκράνα από την Μπαρτσελόνα με 78-72. Οι Πολωνοί προηγήθηκαν με 68-71 στο 37’ με τρίποντο του Κόσζαρεκ αλλά οι Καταλανοί απάντησαν με 10-1 σερί και καθάρισαν το ματς. Δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα οι 2 Αμερικανοί περιφερειακοί της ομάδας, Ντι Μποστ και Ρέινολντς (έμειναν στους 5 πόντους αμφότεροι). Ο Ρουμάνος Μολντοβεάνου με 14 πόντους και οι Πονίτκα, Μπορόβνιακ με 15 ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους. Στο πρωτάθλημα, η Ζιελόνα κέρδισε εντός έδρας την King Wilki με 98-92 και έκανε το 3/3. Πρώτος σκόρερ της πολωνικής ομάδας αναδείχθηκε ο Γκρουζέσκι με 19. Πιθανότατα πλήρης θα παραταχθεί απόψε η Ζιελόνα Γκόρα.

Λοκομοτίβ Κούμπαν : Σπουδαίο διπλό πήρε η Κούμπαν μέσα στην δύσκολη έδρα της Ζαλγκίρις επικρατώντας σε κλειστό ματς με 76-74. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 51-60 στο 28’ και με 64-71 στο 35’ όμως η Ζαλγκίρις αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα (74-74) με καλάθι του δικού μας Ίαν Βουγιούκα. Ο Κλαβέρ όμως ήταν ψύχραιμος από την γραμμή των βολών και έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Εξαιρετικός ο πόιντ γκαρντ Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος οργάνωσε και εκτέλεσε επιτυχημένα (21 πόντοι αλλά και 7 λάθη). Ο Σίνγκλετον ήταν από νωρίς εκτός κλίματος αγώνα αφού φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Βουγιούκα. Σημαντικές βοήθειες πρόσφερε ο ξανθός stretch-4 Μπρόεκχοφ με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στην vtb league, η Κούμπαν υπέστη ήττα σοκ εκτός έδρας από τους αδύναμους Μπίσονς με 70-68. Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι περισσότεροι παίκτες του κόουτς Μπαρτζώκα, μόνο ο Μπρόεκχοφ διασώθηκε με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Απόντες από το αποψινό ματς οι Φεζένκο, Μπαλάσοφ, Ράντολφ.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Πολύ δύσκολο ματς για προγνωστικά. Η Κούμπαν έχει καλύτερο ρόστερ αλλά η ήττα στην vtb προβλημάτισε. Το διπλό προσφέρεται στο 1.40 στην magicbet και δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Από την άλλη, είναι και ριψοκίνδυνο να στηρίξω την Ζιελόνα στον άσο. Καθαρό no bet.

OΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Καθαρός άσος!

Ουνικάχα : Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ουνικάχα μέσα στο Ισραήλ επικρατώντας της Μακάμπι με 82-93 διπλασιάζοντας τις νίκες της. Ο Κουζμίνσκας κάνοντας προσωπικό ρεκόρ στην διοργάνωση με 23 πόντους, οδήγησε την Ουνικάχα σε σπουδαίο διπλό. Στο 80-82 του 37’, οι παίκτες του κόουτς Πλάθα έτρεξαν σερί 11-2 και κλείδωσαν την νίκη. Ο Τζαμάρ Σμιθ ήταν εντυπωσιακός με 17 πόντους και 7/12 σουτ, ενώ ο Νέντοβιτς πρόλαβε να σκοράρει 13 πόντους στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε. Στην acb, η Μάλαγα ηττήθηκε εντός έδρας από την Λαμποράλ με 66-74 δείχνοντας σημάδια κόπωσης. Πιθανότατα πλήρης θα παραταχθεί η Ουνικάχα απόψε.

Νταρουσάφακα : Την ήττα με 86-76 γνώρισε η Νταρουσάφακα από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία. Οι Τούρκοι έμειναν από την αρχή του αγώνα πίσω στο σκορ και αναγκάστηκαν να κυνηγούν. Τα 19 λάθη των παικτών του Μαχμουτί ήταν μια από τις αιτίες για την ήττα. Ο Μπιέλιτσα ήταν ο κορυφαίος των Τούρκων με 16 πόντους. Η πρόκριση περιπλέκεται πολύ καθώς Σασάρι, Νταρουσάφακα, Μακάμπι και Νταρουσάφακα θαδιεκδικήσουν 2 εισιτήρια για το top16. Στο πρωτάθλημα η Νταρουσάφακα έχασε εκτός έδρας από την Ουσάκ Σπορτίφ με 72-70. Μόνο ο Σερχάν Τσετίν σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων (12). Ο Μαρκοϊσβίλι επέστρεψε από τραυματισμό και θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα. Απών για άλλο ένα παιχνίδι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ‘Έργουϊν Ντάντλεϊ.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Η Ουνικάχα έχει 2/2 στον όμιλο και θέλει να τριπλασιάσει τις νίκες της. Ο Κουζμίνσκας έχει μεταμορφωθεί σε ηγέτη της ομάδας ενώ οι Νέντοβιτς, Σμιθ, Μάρκοβιτς, Χέντριξ, Τόμας, Τζάκσον, Σουάρεθ, Ντίεθ, Βάσκεθ συνθέτουν δυνατό ρόστερ. Η Νταρουσάφακα έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και ακόμη ψάχνεται. Ο άσος είναι στο 1.30 στην magicbet και δύσκολα σπάει. Οι Ισπανοί έχουν την εμπειρία να καθαρίσουν αυτό το ματς.

ΚΙΜΚΙ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ξεσπάει η Κίμκι!

Κίμκι : Την ήττα γνώρισε στην Γερμανία η Κίμκι από την ανερχόμενη Μπάγερν με 69-60. Η ομάδα του κόουτς Κουρτινάιτις βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βασικά ατού της, Ράις (4/16 σουτ) και Κοπόνεν (2/8 σουτ) ήταν σε κακή βραδιά. Έλειψε πολύ και ο Πολ Ντέιβις μιας και ο Τοντόροβιτς ήταν εκτός κλίματος αγώνα (άποντος σε 19 λεπτά). Στην vtb, η Κίμκι επικράτησε της Κράσνι με 97086 αγωνιζόμενη ξανά χωρίς τον λευκό Αμερικανό σέντερ Ντέιβις. Ο Ταιρίς Ράις επιτέλους έκανε ένα καλό ματς σκοράροντας 24 πόντους σε 28 λεπτά. Αμφίβολος δίνεται ο Πολ Ντέιβις για απόψε.

Ερ. Αστέρας : Καμία αντίσταση δεν προέβαλλε ο Αστέρας στη Μαδρίτη κι έτσι έχασε με το βαρύ 98-71. Η διαφορά ήταν στους 36 πόντους στο ημίχρονο (56-20) και στους 41 στο 30 (82-41). Ο Μέκελ ήταν τραγικός για ακόμα ένα ματς Ευρωλίγκας (άποντος με 0/5 σουτ σε 15 λεπτά συμμετοχής), ενώ Σιμόνοβιτς και Ζίρμπες είχαν 10 και 15 πόντους αντίστοιχα. Στην Αδριατική λίγκα, ο Ερ. Αστέρας νίκησε εκτός έδρας την Μέταλατς με 62-68 με τον Μέκελ να σκοράρει 15 πόντους και τον Κουίνσι Μίλερ να ντεμπουτάρει. Άνω κάτω έγινε η ομάδα μεσοβδόμαδα καθώς εκδιώχθηκε ο Σχορτσιανίτης και αντ’αυτού ήρθε ο Στίματς που ντεμπουτάρει απόψε. Το αυτό ισχύει και για τον αντικαταστάτη του Μίτροβιτς, Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Κουίνσι Μίλερ. Ο Τέγιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά. Μοναδικός απών ο διεθνής Σέρβος γκαρντ φόργουορντ Νεμάνια Ντάγκουμπιτς.

Συμπέρασμα – Εκτίμηση : Ξεσπάει η Κίμκι. Οι Ράις, Σβεντ, Ντράγκιτς, Κοπόνεν θα πυροβολήσουν από παντού και η νίκη θα έρθει εύκολα. Το -15.5 του χάντικαπ της 2winbet μπορεί να ξεπεραστεί από την ρωσική ομάδα, μιας και ο Αστέρας εκτός έδρας χάνει πολύ από την δύναμη του.


ΠΗΓΗ: ilovebet.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags