Facebook Pixel Αυτή δεν ήταν Κλοπ-ή, ήταν ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-31 17:50:00

Αυτή δεν ήταν Κλοπ-ή, ήταν ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή δεν ήταν Κλοπ-ή, ήταν ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Κοουτίνιο να πετυχαίνει δύο γκολάρες η Λίβερπουλ νίκησε με 3-1 την Τσέλσι με ανατροπή στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πανηγύρισε την πρώτη μεγάλη νίκη της με τον Κλοπ στον πάγκο. "Τρίζει" η θέση του Μουρίνιο.

Το ντέρμπι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Τσέλσι που ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4' με κεφαλιά του Ραμίρες.

Το γρήγορο γκολ δεν πτόησε την Λίβερπουλ που σιγά - σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε την Τσέλσι, κλείνοντάς την στην περιοχή της.

Η πίεση των "κόκκινων" απέδωσε καρπούς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πανέμορφο πλασέ του Κοουτίνιο που πέρασε σαν σταματημένο τον Ραμίρες.

Η εικόνα του ματς ήταν ίδια και στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι καλύτερη και να φτάνει τελικά στην μεγάλη ανατροπή, πάλι με τον Κοουτίνιο που σκόραρε με ωραίο δεξί σουτ στο 74'.

Στο 83' η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε το τεράστιο διπλό με σουτ του Μπεντέκε, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη, την οποία πανηγύρισε έξαλλα και ο Κλοπ.

Από την άλλη μεριά η Τσέλσι συνεχίζει να παραπαίει και μάλιστα η θέση του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο είναι πιο "μετέωρη" από ποτέ.

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags