Facebook Pixel Βόμβα με Γιαννάκη!
| 2015-12-03 10:15:00

Βόμβα με Γιαννάκη!

Βόμβα με Γιαννάκη!

Τα πάνω-κάτω έρχονται στην Α1 μπάσκετ! Φούντωσαν οι φήμες ότι ο Δράκος αναλαμβάνει κορυφαία ελληνική ομάδα που ετοιμάζεται να διώξει τον προπονητή της! Καυτό ρεπορτάζ! 

Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, μετά τη φημολογία το καλοκαίρι που τον ήθελε να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, επέστρεψε στην επικαιρότητα, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε τον έμπειρο τεχνικό στους πάγκους!

Μπορεί ο Δράκος να έχει μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ανενεργός, ωστόσο δεν έχει αποχωρήσει από την προπονητική και έχει τη διάθεση να επιστρέψει αν παρουσιαστεί η κατάλληλη πρόταση. Άλλωστε, μιλάμε για έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης λοιπόν, φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, καθώς μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Κιτρινόμαυρων, η γκρίνια για τον Ντράγκαν Σάκοτα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μάλιστα, παρότι ο Μάκης Αγγελόπουλος τον έχει στηρίξει κόντρα σε όλους μέχρι στιγμής, τις τελευταίες ημέρες δέχεται έντονες πιέσεις και από ανθρώπους εντός της ομάδας πλέον, ώστε να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Σέρβο κόουτς.

Το όνομα του Δράκου είναι το πρώτο που έχει πέσει στο τραπέζι, ωστόσο στις σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης φέρεται να βρίσκεται και ο Αργύρης Πεδουλάκης, χωρίς πάντως να θεωρείται ιδανική λύση. 

Σύντομα, πάντως, αναμένονται εξελίξεις. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί το μέλλον του Ντράγκαν Σάκοτα. Βέβαια, επειδή το ματς είναι στο ΣΕΦ, δε θα μετρήσει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα της ΑΕΚ, η οποία θυμίζουμε έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα της Α1, αυτή της προηγούμενης εβδομάδας από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΑΕΚτζής που έκανε έξαλλο τον Tσουκαλά! (ΒΙΝΤΕΟ)
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags