Facebook Pixel Ο Σταθάκης για τα 37 ακίνητα: «Είναι μέγκα ψέμα»!
Life
| 2015-12-05 23:15:00

Ο Σταθάκης για τα 37 ακίνητα: «Είναι μέγκα ψέμα»!

Ο Σταθάκης για τα 37 ακίνητα: «Είναι μέγκα ψέμα»!

Για «μεγκα ψέμα των ημερών» έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε ότι «ξέχασε» να δηλώσει 37 ακίνητα, στο πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο υπουργός στη Βουλή ο ίδιος είναι κάτοχος 4 ακινήτων. Τριών στα Χανιά και ενός στην Αθήνα που το έχει 50-50 με τη συζυγό του.

Σχετικά με τα 37 ακίνητα είπε πως "δεν θα έδινα εξηγήσεις εαν η ΝΔ δεν οικειοποιείτο το «μέγκα ψέμα» των ημερών". Ο κ. Σταθάκης κατέθεσε στη Βουλή στοιχεία για τα 37 ακίνητα τα οποία όπως είπε ανήκουν στη γυναικα του και πρόκειται συγκεκριμένα για 37 αγροτεμάχια κληρονομιάς στα δικαστήρια στην ορεινή Κορινθία και ορεινή Αρκαδία. Όπως είπε αυτά τα αγροτεμάχια είναι στα δικαστήρια από το 2004. Κατέθεσε μάλιστα και τον ΕΝΦΙΑ για το 3% μερίδιο που έχει η γυνάικα του στα αγροτεμάχια αυτά και που συνολικά για τα 37 είναι 37 ευρώ. Ο υπουργός Οικονομίας είπε πως αυτά τα αγροτεμάχια δεν τα δήλωσε το 2012 αλλά δηλώθηκαν το 2013, 2014 αλλά και στη συμπληρωματική δήλωση.

«Αυτά είναι τα ακίνητα που έγιναν σπίτια», είπε καταλήγοντας ο κ. Σταθάκης, ο οποίος ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά για τις 800.000.

Ο κ. Σταθάκης κατέθεσε μάλιστα αντίγραφα από τον ΕΝΦΙΑ.

Πηγή: newpost.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags