Facebook Pixel Απόλλων... "non-stop", ισοπαλία στα Χανιά
| 2015-12-07 19:34:00

Απόλλων... "non-stop", ισοπαλία στα Χανιά

Απόλλων... "non-stop", ισοπαλία στα Χανιά

Νικών συνέχεια γα τον Απόλλωνα που κέρδισε με 1-0 στην Θεσσαλονίκη τον Αγροτικό Αστέρα . Νίκη και για την Καλλιθέα που κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Εργοτέλη, έφυγε με βαθμό από τα Χανιά ο Πανσερραϊκός.

Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Την πέμπτη του σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο Απόλλωνας που κέρδισε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας. Έπειτα από ένα δεκαπεντάλεπτο στο οποίο δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ ήταν αυτό το οποίο από το 30΄ και μετά πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 31΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ του Βάντερσον. Οι Θεσσαλονικείς μετά το γκολ που δέχτηκαν, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ταϊρη, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, το οποίο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει στο 37΄ το σουτ όμως του Σκλιοπίδη αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Ταϊρη.

Στο 40΄ το συγκρότημα του Γκόραν Στεφάνοβιτς έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Οικονόμου με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 44΄του Βάντερσον αποκρούστηκε από τον Γιακουμή. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ενδεικτικό των πολλών αψιμαχιών που υπήρχαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς με εξαίρεση το σουτ του Παρπέξ στο 53΄ το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Γιακουμή δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς. Στο 93΄ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κρητικού , εν τούτοις όμως κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (46' Τοπούζης), Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (74' Ντόσης), Μακρυδημήτρης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καραμπάς, Γέσιτς (64' Καθάριος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Παρπέξ (81' Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (55' λ. τρ. Συμελίδης), Τζιώρας (67' Κρητικός).

Καλλιθέα – Εργοτέλης 1-0

Το τρίτο της εντός έδρας τρίποντο πανηγύρισε η Καλλιθέα που κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς , εν τούτοις όμως δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Αθανασίου. Στο 29΄ οι «κιτρινόμαυροι» έμεινα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καμαρά με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μπέλλη, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ενέτειναν την πίεση τους στην εστία της ομάδας του Ηρακλείου, εν τούτοις δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ.Στην επανάληψη η ομάδα των νοτίων προαστίων, μπήκε το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 58΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη σε προβολή του Φράγκου.

Έπειτα από το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 67΄ με το σουτ του Αρναρέλλη να αποκρούεται από τον Αθανασίου. Στο 80΄ το παιχνίδι διακόπηκε λόγω δακρυγόνου που έριξε η Αστυνομία με συνέπεια την διακοπή του αγώνα για έξι λεπτά. Με την επανέναρξη του αγώνα στο 89΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να μείνουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μασένα, ενώ στο 96΄ το σουτ του Φράγκου αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Αθανασίου με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (65' Σταμόπουλος), Σταύρου, Ρουσάκης, Μπέλης (87' Γκίνη), Μασένα, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (53' Αρναρέλλης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γρομητσάρης, Πίτσος (74' Κούτρης), Κυριακόπουλος (60' Αυγενικού), Ρέντζας, Φουκαράκης (78' Καλέ), Κ. Καμαρά, Μάνος, Παμλίδης, Μπουρσέλης.

Χανιά – Πανσερραϊκός 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στα Χανιά και τον Πανσερραϊκό. Το συγκρότημα του Γιώργου Λυρώνη ήταν αυτό το οποίο μπήκε καλύτερα στο ματς από τους Σερραίους οι τελευταίοι όμως ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Φουρτάδο να αποκρούεται από τον Μπλάζιτς. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 9΄ με το σουτ του Δεινόπαπα να σταματάει στο δοκάρι τους τέρματος του Ανδρούτσου. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα ο ΑΟΧ, το πέτυχε στο 12΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μασάδο.

Στο 37΄ οι Μακεδόνες ζήτησαν πέναλτι η διαιτητής Μήτση, όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ τα «λιοντάρια», κατάφερα να φέρουν το ματς στα ίσα, χάρη σε κεφαλιά του Ρούτση. Στο 68΄ ο Πανσερραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ολίσε με 2η κίτρινη κάρτα . Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με συνέπεια το σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, N. Νύκταρης (56' Λίτα), Δεινόπαπας (71' Σάντερσον), Ρίκκα, Μασάδο, Τσούτσης (56' Σταματής), Γκέσιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπέριαν (81' Παπαστεργίου), Ατματσίδης (88' Αγγελούδης), Φουρτάδο (71' Κουκόλης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags