Facebook Pixel Ατάκα Πετράκη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί!
| 2016-01-31 22:48:00

Ατάκα Πετράκη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί!

Ατάκα Πετράκη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί!

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα με 3-0 από τους Πειραιώτες, αλλά και το σχόλιο του Μάρκο Σίλβα για τους ποδοσφαιριστές του.

Στη μεγάλη δυναμική του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα του ΠΑΣ από τους Πειραιώτες (3-0), στα Γιάννινα, ενώ τόνισε πως καμία ομάδα στην Ελλάδα... δεν μπορεί να τον φτάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν καθοριστικό το γεγονός πως δεχθήκαμε γκολ πολύ νωρίς. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις άλλες, μας έκανε πολύ πιο δύσκολη την προσπάθειά μας. Νομίζω παρόλα αυτά που οι παίκτες μου κάνανε καλή προσπάθεια, είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα».

«Παίξαμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο»

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Κάναμε ένα πολύ παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Μπήκαμε δυνατά και στα πρώτα 20 με 25 λεπτά παίξαμε πολύ ποιοτικά. Είμαι ευχαριστημένος γιατί για μία ακόμα φορά παίξαμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags