Facebook Pixel Η είδηση του αιώνα, ο Ολυμπιακός έμεινε με 9
| 2016-02-14 01:07:00

Η είδηση του αιώνα, ο Ολυμπιακός έμεινε με 9

Η είδηση του αιώνα, ο Ολυμπιακός έμεινε με 9

Διαβάστε την ανάλυση του αποδυτηριάκια για το ντέρμπι και τον Καλογερόπουλο...

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Ο διαιτητής να κλέβει την παράσταση στο κορυφαίο ντέρμπυ της χρονιάς. Το παιχνίδι να εξελίσσεται σε μια σούπα πατάτες μπλουμ από καζάνι στρατοπέδου και ο διαιτητής να είναι αυτό που αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Μαγκιά από τον μπάτσο Καλογερόπουλου, το κοράκι που «είπε» σε όλους ότι ναι μεν τον περασμένο μήνα με έκανε διεθνή διαιτητή η ΕΠΟ του Μαρινάκη, αλλά εγώ δεν είμαι «παιδί του Ολυμπιακού».

«Προετοιμασμένο» τον κοζάρισα τον Καλογερόπουλο. Προαποφασισμένο ψυχολογικά να μην χάσει την ευκαιρία. Ποιο ντέρμπυ και ποιος αήττητος Ολυμπιακός. Ποιος Φουρτούνης και Μάνταλος, Πογέτ και Σύλβα. Εγώ, ο αστυνομικός Καλογερόπουλος θα γίνω ο πρωτοσέλιδος της ημέρας. Όλοι σας, ομάδες και φυλλάδες, θα σκοτωθείτε για πάρτη μου. Γιασάν του μάγκα.

Ο διαιτητής, λοιπόν, υπέγραψε την είδηση του αιώνα. Και έμεινε με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός, και έχασε το ματς από την ΑΕΚ, 1-0 με πέναλτυ, ε; Και γνωστό ότι όχι μόνο τις κόκκινες αλλά και τα πέναλτυ τα αποφασίζει το κοράκι.
...............................

Φέρτε πίσω τα λεφτά μας, διάβασε στο apodytiriakias.gr, για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags