Facebook Pixel Τελειώνει ο Τούντορ και ξεσπάει στου παίκτες!
| 2016-02-18 17:06:00

Τελειώνει ο Τούντορ και ξεσπάει στου παίκτες!

Τελειώνει ο Τούντορ και ξεσπάει στου παίκτες!

Διαβάστε τι έγινε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί

Χθες ο Τούντορ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πήγε «γκαζωμένος» στη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Σήμερα, είχαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Ο Κροάτης τεχνικός ήταν αυστηρός και έδειχνε με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά του, όταν δεν του άρεσαν όσα έβλεπε από τους παίκτες του, προσπαθώντας να τους «ξυπνήσει» εν όψει και του σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, οπού θα κριθούν πολλά για την κατάταξη των ομάδων στα play off.

Όλα αυτά είναι ενδείξεις της πίεσης και της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο νεαρός τεχνικός μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και τη συνάντησή του με τον Ιβαν Σαββίδη, μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Κοινώς έχει καταλάβει ότι η παραμονή του στον ΠΑΟΚ, έχει… ημερομηνία λήξης.

Στα της προπόνησης τώρα, αφιερώθηκε αρκετή ώρα στο τακτικό κομμάτι και ιδιαίτερα στην επιθετική ανάπτυξη, οπού διαπιστωμένα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που επιδεινώνουν και οι απουσίες . Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα λείψουν εκ νέου οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες και Κλάους, ενώ Μυστακίδης και Λέοβατς προπονήθηκαν πιο χαλαρά ώστε να μην επιβαρυνθούν αφού πρόσφατα επανήλθαν στην αγωνιστική δράση από τραυματισμό.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ ο οποίος πήγε για να συστήσει στην ομάδα τον Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags