Facebook Pixel Δέλλιος: «Δεν έκανα καταγγελία, δεν μου χρωστάει ο Άρης!»
| 2016-02-26 17:55:00

Δέλλιος: «Δεν έκανα καταγγελία, δεν μου χρωστάει ο Άρης!»

Δέλλιος: «Δεν έκανα καταγγελία, δεν μου χρωστάει ο Άρης!»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στο Metropolis 95,5 για την υπόθεση της καταγγελίας που φέρονται να έκαναν οκτώ πρώην παίκτες της ομάδας

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Δέλλιος, και μίλησε για την καταγγελία που φέρονται να έκαναν, στον Κοντονή και την ΕΠΟ, οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Δέλλιου:

Για την καταγγελία:
«Δεν ξέρουμε αν είναι σύμφωνοι αυτοί οι παίκτες. Εγώ δεν είμαι σύμφωνος και δεν γνωρίζω κάτι. Απλά είδα το όνομά μου. Να ρωτήσετε αυτόν που έκανε αυτήν την κίνηση. Δεν έδωσα κάποια εντολή να γίνει τέτοια κίνηση και δεν έχω και κάποιο όφελος εγώ. Δεν έχω κάποια διαφορά με τον Άρη. Εμένα δεν μου χρωστάει ο Άρης. Αφού έχει κάνει υπαγωγή στο Άρθρο 44. Η Πολιτεία μου χρωστάει, όχι ο Άρης. Δεν έχει να κάνει με την εκκαθάριση το δικό μου θέμα. Να μας λύσει και την απορία ο κ. Παναγόπουλος».

Για το αν έχει κάποια σχέση με τους υπόλοιπους που φέρονται να έκαναν την καταγγελία: «Μιλάμε για διαφορετικές εποχές, εγώ τον Παπαζαχαρία και τον Παπαστεριανό δεν τους ξέρω. Δεν έχω δικαστική διαμάχη με τον Άρη. Δεν είχα ποτέ ουσιαστικά. Η μόνη διαφορά που είχαν ήταν στα αθλητικά δικαστήρια και εκεί τελείωσε το θέμα. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η Πολιτεία με τον κ. Ορφανό να μας δικαιώσει. Στην Ελλάδα δεν παίρνει κανένας λεφτά από την Πολιτεία».

Για το ποιοι είναι πίσω από αυτήν την υπόθεση: «Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να έχει δημιουργηθεί το θέμα από αυτούς που έχουν άμεσο συμφέρον να μην προχωρήσει η εκκαθάριση του Άρη. Δώσανε εντολή σε δικηγόρο να κολλήσει η εντολή της εκκαθάρισης. Δεν ξέρω αν είναι ο Σκόρδας πίσω από όλο αυτό. Θυμήθηκαν εμένα τώρα, που όταν είχα κάνει την προσφυγή πρόεδρος ήταν ο Σκόρδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags