Facebook Pixel Δεν έχουν πει την πιο μεγάλη αλήθεια
| 2016-03-05 14:45:00

Δεν έχουν πει την πιο μεγάλη αλήθεια

Δεν έχουν πει την πιο μεγάλη αλήθεια

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει τις κινήσεις των «τριών» κατά του Ολυμπιακού από μία διαφορετική παράμετρο.

Σκέφτονται, συσκέπτονται, κάνουν δηλώσεις, ζητάνε πράγματα.

Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάνουν αυτό που νομίζουν ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης κι ο Σαββίδης. Είναι δικαίωμά τους.

Βλέποντας μόνιμα την πλάτη του Ολυμπιακού, προσπαθούν να τον γκρεμίσουν από την κορυφή. Δεν είναι παράλογο. Επιχειρούν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.

Όπως κι ο Μαρινάκης προσπαθεί δυναμικά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και να τον κρατήσει στην κορυφή, κάτι που καταφέρνει επί έξι ολόκληρα χρόνια κόντρα σε πολλές και μεγάλες αντιξοότητες.

Απλά δεν είδα ούτε μία φορά, ούτε έναν από τους τρεις ηγέτες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, να πει την πιο μεγάλη αλήθεια. Να παραδεχθεί την πιο μεγάλη αλήθεια.

Να απαντήσει, δηλαδή, στα πιο απλά ερωτήματα:

Είναι ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;

Παίρνει άξια, καθαρά και δίκαια το πρωτάθλημα;

Έχει φτάσει ο Ολυμπιακός δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου;

Γιατί από εδώ ξεκινάνε όλα! Ποιος έχει την καλύτερη ομάδα; Ποιος εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια καλύτερα από κάθε άλλο σύλλογο; Στην Ευρώπη, όπου οι διαιτητές είναι, βέβαια, ξένοι-και ξένους διαιτητές θέλουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ας αρχίσει η προσπάθεια για ένα νέο, καλύτερο ποδόσφαιρο από την πρώτη παραδοχή που πρέπει να γίνει, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Γιατί πρώτα παραδέχεσαι κάτι και μετά προχωράς στα επόμενα. Εξηγείς γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερος κλπ, κλπ. Κάνεις, όμως, την παραδοχή. Μία παραδοχή που δεν την έχουν κάνει ποτέ οι επικεφαλής των τριών άλλων μεγάλων ομάδων.

Ίσως γιατί δεν το αντέχουν να την κάνουν…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags