Facebook Pixel Τζιόλης, Χαρίσης, κυρ Αντώνης, ούτε στα Πετράλωνα!
| 2016-03-07 12:00:00

Τζιόλης, Χαρίσης, κυρ Αντώνης, ούτε στα Πετράλωνα!

Τζιόλης, Χαρίσης, κυρ Αντώνης, ούτε στα Πετράλωνα!

Ξέσπασμα Νίκου Αλέφαντου στον SportDog για το «δραματικό έκτρωμα» του ΠΑΟΚ και τον Τούντορ που «τα έχει διαλύσει όλα»! Τρελό κράξιμο και σε Κοντονή: Αυτά ούτε στη Χούντα!

Γυρίσαμε εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα προβληθεί την Τετάρτη. Ωραία ήταν, ωραία πέρασα, μιλήσαμε για μπάλα αλλά όχι μόνο για μπάλα. Και για την κυβέρνηση είπα. Δεν υπάρχουν πια προσωπικότητες, Καραμανλής, Ανδρέας, ο γέρος Παπανδρέου, ακόμα και ο γέρος Μητσοτάκης, τώρα είναι παιδάκια που δεν μπορείς να τα εμπιστευτείς.

Να δούμε τι θα γίνει με όλους αυτούς τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται, φοβάμαι ότι θα βουλιάξει η Ελλάδα. Δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος η Ελλάδα. Αλλά τι να κάνεις, τους λυπάσαι, είναι ένα πρόβλημα φοβερό. Όταν υπάρχει πόλεμος, είναι δράμα.

Αυτός ο Κοντονής θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού που μισούσε το ποδόσφαιρο πιο πολύ από κάθε άλλον. Δεν έχει ιδέα από μπάλα. Σα να είναι εχθρός του ποδοσφαίρου φέρεται. Ποιος είσαι κύριε που σταματάς το Κύπελλο, ούτε στα χρόνια της Χούντας δεν έγιναν αυτά. Και λένε ότι σκέφτονται να σταματήσουν και το πρωτάθλημα. Επειδή ο Ολυμπιακός τα παίρνει όλα, πάνε να χαλάσουν το άθλημα, να το κόψουν.

Τα επεισόδια έγιναν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αντί να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, τιμωρείται ο Ολυμπιακός χάνοντας έναν τίτλο, το Κύπελλο. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει και ούτε θα ξαναγίνουν πουθενά. Θα γραφτούν στην ιστορία.

Τώρα θα σας πω για τον ΠΑΟΚ που τον είδα πάλι με τον Πανθρακικό. Ασχολιούνται με τον Ολυμπιακό και δεν κοιτάνε τα χάλια τους, τα αδιόρθωτά τους χάλια. Τι σχέση έχετε ρε με την ομάδα του Κούδα, του Τερζανίδη, του Σαράφη, του Αποστολίδη.

Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν 10 βαθμούς πίσω, είχα βγει και είχα πει στη στήλη ότι θα μείνει 30 βαθμούς πίσω. Και με έβριζαν. Τελικά πάει να μείνει 40 βαθμούς πίσω, πιο πολλούς και απ΄ όσους πρόβλεψα!

Τέτοιο ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Βάζει λεφτά ο Σαββίδης λένε. Ρε, τι παίκτες έχετε θα μας πείτε; Με Πέλκα και Μυστακίδη παίζατε μπροστά. Πέλκα και Μυστακίδη. Με τρεις στόπερ πίσω που δε στρίβουν! Με μπακ που ξαμολιούνται και με χαφ της πλάκας!

Η τριάδα Τζιόλης, Άντονις, Χαρίσης, η χειρότερη που έχω δει ποτέ! Αυτός ο Χαρίσης, αργός. Ο κυρ Αντώνης, γελάνε και τα τσιμέντα. Ο Τζιόλης περπάταγε, βαδιστής. Παιδικές χαρές ήταν τα χαφ του ΠΑΟΚ.

Τζιόλης, Άντονις, Χαρίσης, σε συνδυασμό με επίθεση Πέλκα-Μυστακίδη, ούτε στα Πετράλωνα! Και έχει τον Κάτσε έξω. Τα έχει διαλύσει όλα ο Τούντορ.

Οποιαδήποτε ομάδα ήταν σοβαρή αυτό τον Τούντορ θα τον είχε διώξει εδώ και δύο μήνες. Παρουσιάζει ένα δραματικό έκτρωμα. Για πλάκα τους έπαιζε ο Πανθρακικός ο οποίος έχει υποβιβαστεί ήδη.

Δεν έχουν σοβαρό πρόεδρο, δεν έχουν σοβαρό προπονητή, δεν έχουν παίκτες αντάξιους του μεγέθους του ΠΑΟΚ ως συλλόγου, κι όμως ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μαγειρεύει στο Καραϊσκάκη 1500 μερίδες κάθε μέρα για τους πρόσφυγες, δεν ασχολείται μαζί σας.

Αν ακούσεις τα ΜΜΕ θα νομίζεις ότι υπάρχει ένα πρωτάθλημα εδώ που ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός το χάνουνε στο τσακ, ήταν πολύ κοντά στο να το κατακτήσουν, αλλά τους το κλέβει η διαιτησία. Το μαύρο άσπρο δηλαδή. Δεν κοιτάνε τα αδιόρθωτα χάλια τους. Ή μάλλον έτσι πάνε να κρύψουν τα μεγάλα χάλια τους.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags