Facebook Pixel Για ποιους λόγους απογοητεύτηκε ο Στραματσόνι;
| 2016-03-18 20:07:00

Για ποιους λόγους απογοητεύτηκε ο Στραματσόνι;

Για ποιους λόγους απογοητεύτηκε ο Στραματσόνι;

O Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στη NOVA για την ήττα από τον Ολυμπιακό και εξηγεί γιατί στενοχωρέθηκε από την ήττα, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον Ηρακλή αλλά και τα πλέι οφ

Ο τεχνικός των πράσινων στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τόνισε την θέληση της ομάδας να δώσει χαρά στους φιλάθλους. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στο τέλος του ματς, όπως καταλαβαίνετε, όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα ήταν απογοητευμένοι. Πήγαμε στο Καραϊσκάκης για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως δείξαμε σωστή νοοτροπία, παλέψαμε για κάθε μπαλιά.

Η πρώτη μεγάλη απογοήτευση που νιώθω, τρεις μέρες μετά το παιχνίδι είναι πως, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες, δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή και τη μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μαμούτε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, γιατί, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο κάποιες φορές δεν σε ξεπληρώνει για αυτές.

Η δεύτερη μεγάλη απογοήτευση είναι απέναντι στους φιλάθλους μας. Λυπόμαστε πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου καλή για τον Παναθηναϊκό. Ως προπονητής, όμως, ξέρω πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτή την ομάδα, πιστεύω σ’ αυτούς τους παίκτες και πιστεύω πως έχουμε μέλλον. Επίσης πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».

Για το αν θα ήθελε να είχε κάνει κάτι διαφορετικό: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα άλλαζα κάτι. Δημιουργήσαμε αρκετές δυσκολίες στον Ολυμπιακό. Δεν θυμάμαι κάποια ομάδα που να δημιούργησε τόσες ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να προετοιμάσεις ένα παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις το αποτέλεσμα. Δυστυχώς είχαμε και πρόβλημα με τραυματισμούς, ιδιαίτερα του Βιγιαφάνιες. Είναι παίκτης που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις πίσω απ’ τους δύο επιθετικούς».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Στο ποδόσφαιρο οι κρίσεις αλλάζουν καθημερινά. Ο προπονητής οφείλει να βλέπει τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να γίνουν τέτοια σχόλια στο τέλος της σεζόν».

Για το αν αυτή η σεζόν είναι σαν προετοιμασία για την επόμενη: «Συμφωνώ εν μέρει, αλλά όχι ως δικαιολογία. Είχαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Καραϊσκάκη, όπως ο Μέστο και ο Μολέδο, που ήταν καινούριοι στην ομάδα. Μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ίσως χρειαστείς χρόνο προκειμένου οι παίκτες να καταλάβουν αυτά που ζητάς, αλλά και να παρουσιάσεις ένα πιο δυνατό σύνολο, σαν αυτό πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός. Αυτό, επαναλαμβάνω, δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχει σχέση με τη δουλειά που κάνουμε. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, όμως ο μόνος δρόμος που έχουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ συμπαγής ομάδα. Έχουν τον Βέλλιο, ως σημείο αναφοράς, έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα με τους κεντρικούς αμυντικούς μας. Ο Τελάντερ και ο Μολέδο, μέχρι χθες, δεν είχαν προπονηθεί. Πρέπει να δούμε την αποκατάστασή τους. Θα παίξουν αυτοί με την καλύτερη δυνατή κατάσταση στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, για να έρθει η νίκη»

Για το αν στοχεύει σε σερί νικών μέχρι τα πλέι οφ: «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να σκέφτεσαι τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω καλά πως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Ξέρω πως ο Ηρακλής μπορεί να γίνει επικίνδυνος, άλλωστε στην Λεωφόρο αφήνουμε χώρους γιατί παίζουμε πιο επιθετικά, όμως βλέπω τους παίκτες μου πολύ συγκεντρωμένους και αποφασισμένους τις τελευταίες μέρες. Πιστεύουμε όλοι σ’ αυτό που κάνουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το δείξουμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags