21/03/16 - 00:27

"Ευχαριστημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς"

Ικανοποιημένος μόνο για τη νίκη αλλά όχι για την ποιότητα του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου. Το σχόλιο του για Καπίνο κι Ερνάνι

"Ευχαριστημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς"
36.523views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σίλβα:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

«Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, η νίκη και ένα όμορφο γκολ στην αρχή. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού. Για το μόνο που έμεινα ευχαριστημένος είναι οι τρεις βαθμοί. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας»

Για την σημερινή εμφάνιση του Ερνάνι:

«Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι ένας παίκτης που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής καταφέρνει να σκοράρει. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει επιθετικά χρειάζεται πολλούς ποδοσφαιριστές που να σκοράρουν. Όλο αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της δουλείας που γίνεται. Είναι γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι θετικό για εμάς».

Για τον τραυματισμό του Καπίνο:

«Ποτέ μία αναγκαστική αλλαγή δεν είναι κάτι ευχάριστο. Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Καπίνο, αλλά είναι πολύ νωρίς να το αναλύσουμε. Θα περιμένουμε τους γιατρούς».

Για το αν η βασική επιλογή του Καπίνο έγινε με την ελπίδα της συνέχειας του κυπέλλου Ελλάδας:

«Όχι δεν έχει σχέση με το κύπελλο. Είναι μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού, δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και έπρεπε να πάρει συμμετοχή σήμερα. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έτσι και αυτός δουλεύει στις προπονήσεις και του δόθηκε η ευκαιρία του βασικού». 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ