Facebook Pixel Μπεργκ: "Θέλουμε την πρώτη θέση"
| 2016-04-08 16:06:00

Μπεργκ: "Θέλουμε την πρώτη θέση"

Μπεργκ: "Θέλουμε την πρώτη θέση"

Ο Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε το βραβείο για το Best Goal της 27ης αγωνιστικής και μίλησε για τον ίδιο αλλά και τους στόχους της ομάδας 

Στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον Γιάννης Βονόρτα ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως στόχος των πράσινων είναι κατάληψη της 1ης θέσεις στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Ήταν σε μια καλή στιγμή. Είχα πει στη γυναίκα μου, πως αν πετύχαινα χατ-τρικ θα πανηγύριζα περισσότερο, όμως μετά το δεύτερο γκολ έγινα αλλαγή και δεν ήταν εφικτό να το πετύχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω και να πανηγυρίσω μαζί με την οικογένεια μου.

Είχα πετύχει παρόμοια γκολ και στο παρελθόν. Ίσως όχι στην περίοδο που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Συνήθως είμαι επιθετικός που τελειώνει τις φάσεις με μια - δύο επαφές, όμως σε αυτή την περίπτωση έκανα μια ωραία τρίπλα και ένα όμορφο τελείωμα. Ήταν καλό το συναίσθημα.

Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Και εγώ και η ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε καλά τη σεζόν με τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να αρχίσουμε καλά στα πλέι οφ».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags