Facebook Pixel Είναι τρελοί οι... Λονδρέζοι!Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 (BINTEO)
| 2016-04-09 16:44:00

Είναι τρελοί οι... Λονδρέζοι!Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 (BINTEO)

Είναι τρελοί οι... Λονδρέζοι!Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 (BINTEO)

Φοβερό ματς στο "Απτον Παρκ", με ανατροπές, έξι γκολ, με τα "σφυριά" να γυρίζουν το εις βάρος τους 0-2 με χατ-τρικ του Κάρολ και τελικά να ισοφαρίζονται από τον Κοσιελνί!

Το ματς πάντως δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο, καθώς μόλις στο 5’ ο ρέφερι της αναμέτρησης έκανε… έκπτωση στις κάρτες, καθώς αντί για κόκκινη στον Κάρολ για «δολοφονικό» τάκλιν πάνω στον Κοσιελνί του έδειξε μόνο κίτρινη, κρατώντας τον στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια και αφού δεν μέτρησε κανονικό γκολ για τα «σφυριά» για οφσάιντ στον Λαντσίνι (13’), η Άρσεναλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Οζίλ στο 18’, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Αϊόμπι ενώ πολύ γρήγορα (35’ ) έκανε και το 2-0 με τον Αλέξις Σάντσες μετά τη νέα ασίστ του νεαρού επιθετικού μέσου.

Τότε ανέλαβε δράση ο Άντι Κάρολ που με κεφαλιά στο 44’ και με εξαιρετικό σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου έφερε το ματς και πάλι στην πλήρη ισορροπία και τους γηπεδούχους με εξαιρετική ψυχολογία για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μέσα σε 8 λεπτά ο Άγγλος επιθετικός της Γουέστ Χαμ έκανε χατ τρικ (φέρνοντας στο νου τον... Λεβαντόφσκι) κι έγινε ο πρώτος παίκτης της Premier League που σημειώνει 3 γκολ απέναντι στην Άρσεναλ από τον Γουέιν Ρούνεϊ τον Αύγουστο του 2011. Επιβεβαιωμένες φήμες λένε πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ βλέποντας τα σημερινά του κατορθώματα έπεσαν σε μη αναστρέψιμη κατάθλιψη.

Μπορεί το momentum του αγώνα να ήταν στην πλευρά των παικτών του Σλάβεν Μπίλιτς, όμως στο 70΄ οι «Κανονιέρηδες» έκρυψαν εντέχνως την μπάλα, την εμφάνισαν στα πόδια του Κοσιελνί (ασίστ Γουέλμπεκ) και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων ισοφάρισε σε 3-3.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags