Facebook Pixel Αποστολή με εκπλήξεις ο Ίβιτς...
| 2016-04-09 20:42:00

Αποστολή με εκπλήξεις ο Ίβιτς...

Αποστολή με εκπλήξεις ο Ίβιτς...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Βλάνταν Ίβιτς να καταλήγει στους "εκλεκτούς".

Στην τακτική και στις στημένες φάσεις έριξε το βάρος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό τον λόγο, ο Βλάνταν Ίβιτς ανέλυσε στους παίκτες τα στοιχεία που πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους και τα λάθη που πρέπει ν’ αποφύγουν σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Μυστακίδης - Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.

Από κει και πέρα εκτός αποστολής παρέμειναν οι Χατζηϊσαϊας, Αντόνις και Γκολάσα ενώ επιστρέφει ο Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος της τιμωρίας του. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο 23χρονος αμυντικός έμεινε εκτός 18άδας καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος, μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ίβιτς είναι οι:

Βελλίδης , Γλύκος , Λέοβατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βίτορ ,Μαλεζάς , Κοροβέσης , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο ,Πέλκας , Ροντρίγκες , Μακ , Κούστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags