Facebook Pixel Επιστροφή Παππά και όχι μόνο!
| 2016-04-20 14:00:00

Επιστροφή Παππά και όχι μόνο!

Επιστροφή Παππά και όχι μόνο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Διάβασε ποιοι επιστρέφουν στο ρόστερ της ομάδας ανεξάρτητα από το θέμα νέου κόουτς!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά την τρίτη ήττα-αποκλεισμό από τη Λαμπροράλ Κούτσα και πλέον οι Πράσινοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ήδη, μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να είναι ο διάδοχος του Σέρβου τεχνικού, αν και ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο θέμα του νέους κόουτς, φαίνεται ότι ήδη υπάρχουν αποφάσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα να γίνουν στο "πράσινο" ρόστερ.

Όπως προκύπτει, πλέον, με αρκετή σιγουριά, από το ρεπορτάζ, έχει "κλειδώσει" η επιστροφή του Νίκου Παππά, ο οποίος είχε παραγκωνιστεί μετά από απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Έλληνας άσος αποτελεί μεγάλη αδυναμία τόσο των οπαδών όσο και της "πράσινης" διοίκησης και θεωρείται δεδομένο ότι θα ενσωματωθεί ξανά στα πλάνα της ομάδας, μετά την αποχώρηση του προπονητή.

Παράλληλα, αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι Έλληνες που υπάρχουν στο σύλλογο και που επί Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν υπολογίζονταν. Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης και Λευτέρης Μποχωρίδης είναι οι πρώτοι που θα ενεργοποιηθούν ξανά, ενώ ανοίγει ο δρόμος και στους νεότερους της ομάδας να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Πεδουλάκης και ...Μπουρούσης στον ΠΑΟ»!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags