Facebook Pixel Κακός καιρός, αλλά βελτιώνεται!
Life
| 2016-04-26 07:59:00

Κακός καιρός, αλλά βελτιώνεται!

Κακός καιρός, αλλά βελτιώνεται!

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ οι θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι στα πελάγη, θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 21 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς από τα βόρεια, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση στα ανατολικά.

Νεφώσεις με βροχές και παροδική καταιγίδα, αλλά και γρήγορη βελτίωση με ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags